Το 2ο Οnline Φεστιβάλ ταινιών altcineAction, ομεγαλύτερος διαδικτυακός χώρος συνάντησης και συναγωνισμού νέων σκηνοθετών από τα Βαλκάνια που διοργανώνει ο δικτυακός τόπος alctine.com,άνοιξε τις πύλες του.

 

Το altcineAction! έγινε ήδη θεσμός, προσελκύοντας το 2012, 48 ταινίες από 8 χώρες, 3.500 κριτικές και 2.900 εγγεγραμμένους χρήστες, ενώ προσέφερε μεγάλα βραβεία, με χορηγούς και δωροθέτες τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου.

 

Εφέτος, με περισσότερα βραβεία και τους σταθερούς υποστηρικτές του, το altcineAction! θα ολοκληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου με την τελετή λήξης και την απονομή των βραβείων. Τριετή προγράμματα σπουδών από το New York College περιμένουν τους νικητές που επιθυμούν να σπουδάσουν.

 

Και όπως πάντα, οι μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κινηματογράφου, σας προσφέρουν από μηχανήματα και λογισμικά μέχρι δωρεάν επαγγελματικές υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την επόμενη ταινία σας!

 

Ο χρόνος των 360 λεπτών θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα στις 26 Αυγούστου. Ετοιμάστε τις ταινίες σας, προσθέστε αγγλικούς υπότιτλους και μείνετε συντονισμένοι.

 

Μέχρι τότε, μπορείτε να επισκεφθείτε το site του altcineAction! 2012, να δείτε τις περσινές ταινίες, τα βραβεία και τους νικητές.

 

Και μην ξεχνάτε: Το altcineAction! στηρίζει τη κινηματογραφική παραγωγή και συμπαραγωγή στα Βαλκάνια καθώς και την κινηματογραφική εκπαίδευση, για να αναδείξει την επόμενη γενιά σκηνοθετών.