Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας, παράσταση στις κατασκηνώσεις Αγ. Ανδρέα

Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας, παράσταση στις κατασκηνώσεις Αγ. Ανδρέα

Η παράστασή «Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας» κάνει στάση στις 20 Αυγούστου, στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Ανδρέα). 

 

Η υπόθεση θεμελιώνεται στον διττό ρόλο της θεατρικής δραστηριότητας - και ως αυτοσκοπός αλλά και ως μέσο ανάδειξης ενός άλλου σημαντικότατου εκπαιδευτικού στόχου: της σημασίας των Βιβλίων, της Ανάγνωσης για τη διεύρυνση της παιδικής φαντασίας και την καλλιέργεια πολλαπλών αναφορών που ίσως καλυτερέψουν τη ζωή μας.

 

Θέατρο σιλουετών, τεχνικές σωματικού θεάτρου, τραγούδια και διαδραστικά παιχνίδια, διαπλέκουν τον κόσμο της παιδικής φαντασίας και των θρυλικών ηρώων των βιβλίων με αυτόν της πραγματικότητας.

 

Τέσσερις ηθοποιοί υποδύονται δεκαπέντε διαφορετικούς ρόλους σε ένα φαντασμαγορικό ταξίδι στην ανθρώπινη δημιουργία, με συνοδεία ζωντανής μουσικής, που θα ενθουσιάσει τα παιδιά!

 

Η παράσταση «Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας» παρουσιάστηκε με εξαιρετικές κριτικές στο Θέατρο 104 - Πρώην Κέντρο Λόγου και Τέχνης των εκδόσεων Καστανιώτη (η παράσταση ανέβηκε για όλη τη σεζόν -από Νοέμβριο μέχρι τέλη Απριλίου- και θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά, πάλι στο 104, από Οκτώβριο και εξής) καθώς επίσης σε φεστιβάλ, σχολεία, δήμους και συλλόγους σε όλη την Ελλάδα και στα πλαίσια της καλοκαιρινής  περιοδείας.

Την παράσταση μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο οι κατασκηνωτές.

Σχετικές ειδήσεις
Η μαγεία των ονείρων, με την ομάδα Cirque Musical στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
16.01.2017 14:47
Η ομάδα «Cirque Musical», μετά την επιτυχημένη παράσταση «Το Ταξίδι της Ζωής», έρχεται για δεύτερη χρονιά στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, με την ολοκαίνουργια θεαματική παράσταση σύγχρονου τσίρκο, «Η Μαγεία των Ονείρων».
12.12.2016 13:46
Μετρώντας δύο μήνες επιτυχίας με την παράσταση «Στην Κιβωτό στις οκτώ» στο θέατρο Κάππα, η παιδική σκηνή Ηλία Καρελλά υποδέχεται τις ημέρες των εορτών με μία έκτακτη εορταστική παράσταση.
Το μαγικό βιολί στο Θέατρο Χώρα
29.08.2016 12:22
Από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2016 το Θέατρο Χώρα μας προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στην παράσταση Το μαγικό βιολί.
Πήτερ Παν και Πριγκίπισσες - Το μαγικό φίλτρο στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
24.08.2016 12:40
Η θεατρική παράσταση «ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ και ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ - ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ» θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική παράσταση την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 στις 9:00 μ.μ. στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών.
Πήτερ Παν και Πριγκίπισσες - Το μαγικό φίλτρο στο Θέατρο Κήπου
17.08.2016 12:12
Η θεατρική παράσταση «ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ και ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ - ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ» θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική παράσταση την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 στις 9:00 μ.μ. στο Θέατρο Κήπου.