Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Αεροπλάνα (Planes) από τη Disney στους κινηματογράφους

Εκτύπωση
Αεροπλάνα (Planes) από τη Disney στους κινηματογράφους

Αεροπλάνα (Planes) είναι ο τίτλος της νέας ταινίας της Disney που θα προβληθεί στις καλοκαιρινές αίθουσες για τους μικρούς κινηματογραφόφιλους από τις 22 Αυγούστου 2013.

 

Όσο οι  τροχοφόροι ήρωες των Αυτοκινήτων (Cars) γκαζώνουν στους δρόμους, σε έναν άλλο κόσμο, πιο ψηλά, κάποιοι νέοι παράτολμοι ήρωες διασχίζουν τους αιθέρες στη νέα τρισδιάστατη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Disney.

Τα «Αεροπλάνα» (Planes) είναι μια συναρπαστική κωμωδία με γερές δόσεις δράσης, σε παραγωγή του John Lasseter, ενός από τα πιο δημιουργικά μυαλά του σύγχρονου animation, που υπόσχεται να μας συγκινήσει με την ιστορία του Ντάστι, ενός ταπεινού μονοκινητήριου αεροπλάνου που τολμά να λάβει μέρος στην πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής του. Μαζί του θα γνωρίσουμε μια νέα αξέχαστη ομάδα, θα έρθουμε σε επαφή με εναέριους «κινητήρες» από κάθε γωνιά της γης και θα κάνουμε τον γύρω του κόσμου στους αιθέρες:  Αμερική, Γερμανία, Μεξικό, Ινδία και Κίνα είναι μερικά από τα μέρη που θα επισκεφθούμε. Ας δέσουμε τις ζώνες μας, λοιπόν, και ας φορέσουμε τα 3D γυαλιά μας, γιατί είναι ώρα να απογειωθούμε!

 

Σύνοψη:
Ο Ντάστι (φωνή, Γιώργος Καπουτζίδης) είναι ένα γρήγορο και καλόκαρδο ψεκαστικό αεροπλάνο που ονειρεύεται να λάβει μέρος σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό εναέριο αγώνα ταχύτητας. Υπάρχουν όμως μερικά εμπόδια. O Ντάστι δεν είναι φτιαγμένος για να πετάει σε αγώνες, αλλά για να ψεκάζει καλλιέργειες, αλλά το κυριότερο είναι ότι τρέμει τα ύψη, καθώς πάσχει από υψοφοβία. Παρόλους του φόβους του και χάρη στην ενθάρρυνση του μέντορά του Σκίπερ (φωνή, Ντίνος Σούτης), ενός μαχητικού αεροπλάνου του πολεμικού ναυτικού, ο πρωταγωνιστής με τον ένα κινητήρα και τους μόλις 680 ίππους καταφέρνει να κριθεί, οριακά βέβαια, υποψήφιος για να διαγωνιστεί. Το φιλότιμο του Ντάστι και το γεγονός ότι είναι πραγματικά γρήγορος θα απειλήσουν τον πρωταθλητή Ριπσλίνγκερ (φωνή, Τηλέμαχος Κρεβάικας), που θα κάνει τα πάντα για να αποτύχει ο αντίπαλός του. Όταν όμως προκύψει μια μεγάλη ανατροπή στο αποκορύφωμα του αγώνα, ο Ντάστι θα χρειαστεί όλο του το κουράγιο για να ανταποκριθεί στην υπέρτατη δοκιμασία. Με την υποστήριξη των παλιών και νέων του φίλων, ο ήρωας θα φτάσει τόσο ψηλά όσο δεν είχε ποτέ του ονειρευτεί. Και μαζί του όλοι εμείς.

 

Διάρκεια: 92’

22 Αυγούστου  στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D

http://www.disney.gr/planes/  
https://www.facebook.com/DisneyGreece
https://www.youtube.com/feelgoodentment
https://twitter.com/feelgoodentment
http://feelgoodentertainment.gr/blog

Εκτύπωση
Σχετικές ειδήσεις
Οι Yπερέξι στους κινηματογράφους
29.10.2014 12:14
Η Feelgood και τα Walt Disney Animation Studios παρουσιάζουν στους κινηματογράφους, από 6 Νοεμβρίου 2014, την παιδική ταινία με τίτλο Οι Yπερέξι / Big hero 6.
Εκδήλωση: Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι πυροσβέστες - Disney
29.08.2014 10:58
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι πυροσβέστες το Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο
Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες στους κινηματογράφους
21.08.2014 14:18
Μετά την έξοδο της πρώτης επιτυχημένης ταινίας “Αεροπλάνα”, η Disney μας απογειώνει για ακόμη μια φορά, με το sequel “Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες”, από τις 28 Αυγούστου 2014 στους κινηματογράφους.
Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι πυροσβέστες - Disney
19.08.2014 10:54
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες το παιδικό βιβλίο, Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι πυροσβέστες της Disney
Ρίο 2 στους κινηματογράφους
16.04.2014 12:26
Οι μικροί μας φίλοι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν στους κινηματογράφους, από 3 Απριλίου 2014, τη συνέχεια της διασκεδαστικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ρίο 2», που παρουσιάζεται σε 2D και 3D, από την Odeon