Το Bolivar Beach Bar παρουσιάζει τον Claptone, έναν  από τους καλύτερους Dj & παραγωγούς deep house μουσικής, αυτήν τη στιγμή,  στον κόσμο την Παρασκευή 9 Αυγούστου.

Ο Βερολινέζος dj Captone έγινε παγκόσμια γνωστός το 2012 με το single “Cream”* που έφτασε στο #2 worldwide Top Track στο Beatport στην κατηγορία του deep house και λίγο αργότερα κέρδισε τον τίτλο του “Artist of the Year 2012” στα γερμανικά Trend charts DCC.

Ο Claptone, όπως το μυθικό πουλί, περιπλανιέται, παρασύρεται, ονειροπολεί,  σε ένα αέναο ταξίδι σε άγνωστους προορισμούς, αναζήτησης και ανακάλυψης  ανεξερεύνητων μουσικών κόσμων.

Ο αινιγματικός και μυστηριώδης Claptone, πίσω από τη χρυσή του μάσκα, που δεν αποχωρίζεται ποτέ, απολαμβάνει να μας “ταξιδεύει” με τις μαγικές μουσικές του και να δημιουργεί ασταμάτητα για εμάς ονειρικούς μουσικούς κόσμους. Όπως έχεις δηλώσει ο ίδιος σε συνένετυξη του στο Magnetic “οι μάσκες μπορούν να αλλάζουν, αλλά δεν βγαίνουν ποτέ”…

Στη μουσική του εναλλάσσονται το groove με το funk, τα δυναμικά vibes με τις αισθησιακές μελωδίες, ήχοι φωτεινοί αλλά και σκοτεινοί ταυτόχρονα, χαρούμενοι αλλά και λυπημένοι. Ο Claptone παίζει με τα συναισθήματά μας, δημιουργώντας πάντα ένα απογειωτικό μουσικό αποτέλεσμα.

Μετά το “Cream”, το  track που τον καθιέρωσε στην dance σκηνή, ακολουθήσαν το “Night on Fire” και το “Another Νight” που σκαρφάλωσαν αμέσως στα charts και έγιναν το απόλυτο must στις dance play-lists, ενώ με το νέο του single “Wrong”, ο Claptone ξεσηκώνει τους λάτρεις της dance σκηνής.

O Claptone, με πολλές ώρες πτήσης στα decks των μεγαλύτερων clubs σε Βερολίνο, Λονδίνο, Παρίσι, Μελβούρνη, Σαγκάη, Νέα Υόρκη  προσγειώνεται την Παρασκευή 9 Αυγούστου στα decks του Βolivar Beach Bar.

Ταξιδέψτε μαζί του σε μυστηριώδεις μουσικούς κόσμους και αφεθείτε στους “μαγικούς” του ήχους!

Το line up συμπληρώνουν οι:

Anna Anastasiou

Panos Gerontakis

Greg Stampoulou

*τυχαία άραγε επίλεξε το όνομα “Cream” για το τραγούδι του ο Claptone ή θέλει να τιμήσει ένα από τους επιδραστικότερους κιθαρίστες στην ιστορία της ροκ μουσικής…? Τον Eric Clapton και το συγκρότημα του, τους Cream…τίποτα δεν μοιάζει να είναι τυχαίο για το μυστηριώδη Claptone…

Στο Bolivar Beach Bar φτάνεις πολύ εύκολα και με τα λεωφορεία που διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος καθώς και με το τραμ (στάση Καλαμάκι). Σας περιμένουμε κάθε μέρα από τις 08.00 (το πρωί) ως αργά το βράδυ