Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μίλτος Λογιάδης και ο Χρήστος Ζερμπίνος στη Σέριφο

Ο Μίλτος Λογιάδης και ο Χρήστος Ζερμπίνος στη Σέριφο

Ο Μίλτος Λογιάδης και ο Χρήστος Ζερμπίνος μοιράζονται μαζί μας «Νυχτερινές εξομολογήσεις» στο Φεστιβάλ Σερίφου

 

τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013.

 

Οι μοναδικοί σολίστ συναντιούνται για να μας μαγέψουν με δυο σπουδαία έργα, προϊόντα της δημιουργικής   συνεργασίας τους: την “Εαρινή Ισημερία” (Παραδοσιακά) και το “Από τα πλήκτρα στην καρδιά” (Χατζιδάκις).

 

Ο Μίκης Θεοδωράκης τους τιμά λέγοντας: «Η προσπάθεια του Μίλτου Λογιάδη και του Χρήστου Ζερμπίνου, πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα, βοηθά να ξαναγυρίσουμε τόσο στις ρίζες της εθνικής μας μουσικής όσο και στο ίδιο το δέντρο, που το πότισαν και το γιγάντωσαν τόσοι και τόσοι άξιοι Έλληνες δημιουργοί και ερμηνευτές».

 

Η επεξεργασία και η ερμηνεία των τραγουδιών είναι κατάθεση ψυχής! Μοιάζει να έχουν γίνει όλα με τη δημιουργική παρέμβαση του Μάνου Χατζιδάκι!

 

Μίλτος Λογιάδης: πιάνο

Χρήστος Ζερμπίνος: ακορντεόν

 

Το Φεστιβάλ Σερίφου 2013 σας περιμένει στο Θέατρο της Κάτω Χώρας, έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο, ένα κοίλο κτισμένο στην πλαγιά του νησιού, μοναδικό για την απεριόριστη θέα του στο Αιγαίο...

Σχετικές ειδήσεις
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Ο Χρήστος Ραφαηλίδης και ο Δημήτρης Καλαντζής παρουσιάζουν ξανά τα Seventies στο Gazarte
21.09.2016 17:14
Μετά το sold out της προηγούμενης Κυριακής και λίγο πριν την αναχώρηση του Χρήστου Ραφαηλίδη για τη Νέα Υόρκη, οι δύο κορυφαίοι Έλληνες "jazzmen" ξανά μαζί στη σκηνή του GAZARTE την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου!
Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Βεάκειο
19.09.2016 10:47
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του καλού ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Χρήστος Ραφαηλίδης Trio live στο Roof Stage του Gazarte
14.07.2016 16:11
O Χρήστος Ραφαηλίδης με το Τrio του θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE τη Κυριακή 24 Ιουλίου 2016, για να μας ταξιδέψουν υπό τους ήχους αγαπημένων jazz μελωδιών.
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.