Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Παύλος Παυλίδης και The Β-Movies, ζωντανά στο Stage Musicafe

Παύλος Παυλίδης και The Β-Movies, ζωντανά στο Stage Musicafe

To Stage Musicafe, συνεχίζει να φιλοξενεί αγαπημένους καλλιτέχνες της εγχώριας έντεχνης και ροκ μουσικής σκηνής, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ρ/Σ “Στο κόκκινο 105,5” με τίτλο “Στο κόκκινο”.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, στη σκηνή του Stage Musicafe θα βρεθεί ο Παύλος Παυλίδης με τους B-Movies, την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013.

 

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο από επιτυχημένες συναυλίες σε όλη τη χώρα αλλά και ηχοχραφήσεις για τον καινούριο τους δίσκο με τίτλο «Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί» -που κυκλοφόρησε πρόσφατα- ο Παύλος Παυλίδης και οι Β-Movies θα δώσουν και φέτος το «παρών», στα καλοκαιρινά συναυλιακά δρώμενα. Έρχονται για να μας παρουσιάσουν το καινούριο τους υλικό αλλά και μια αναδρομή σε όλη τη μουσική πορεία του Παύλου Παυλίδη , τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και και από τη μεταγενέστερη δισκογραφική του διαδρομή. Οι B-Movies, μόνιμοι συνοδοιπόροι του Παύλου Παυλίδη όλα τα τελευταία χρόνια, ερμηνεύουν μοναδικά και με το δικό τους κάθε φορά τρόπο τα τραγούδια του.

 

Οι B-Movies είναι οι:

Τόλης Δεληγιάννης: μπάσο

Αλέκος Σπανίδης: τύμπανα

Ορέστης Μπενέκας: πλήκτρα

Θανάσης Τζίνγκοβιτς: ηλ. κιθάρα

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παύλος Παυλίδης στο main stage του Gazarte
10.02.2017 11:51
Ο Παύλος Παυλίδης για πρώτη φορά στο Main Stage του gazarte όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.
Παύλος Παυλίδης και B - Movies live στο Σταυρό του Νότου
25.10.2016 15:53
Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και με τη συμμετοχή τους σε φεστιβάλ του εξωτερικού (Stereoleto - Ρωσία, Feggaros - Κύπρος), ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies ολοκληρώνουν αυτό τον κύκλο συναυλιών στην Αθήνα στο αγαπημένο τους στέκι – την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή!
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies live στο Principal Club Theater
21.10.2016 14:35
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies θα εμφανιστούν για ένα live στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο των 51ων Δημητρίων.
Γιάνννης Αγγελάκας, VIC, Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow, Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στην Πλατεία Νερού
27.04.2016 12:57
Tο παλιό και το νέο αίμα της ελληνικής rock σκηνής σε μια συναυλιακή συνάντηση που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί! Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of Ioannina City, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλης Μαρκαντώνης, στήνουν ένα εκρηκτικό line-up που κανείς δεν πρέπει να χάσει, στις 16 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.
Παύλος Παυλίδης και Β – Movies live με παρουσίαση δίσκου στο Gagarin 205
07.03.2016 13:28
Ο Παύλος Παυλίδης και οι Β – Movies επιστρέφουν στο Gagarin 205, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, για να παρουσιάσουν το καινούριο τους album "Μια πυρκαγιά σ' ένα σπιρτόκουτο”, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Inner ear!