Η Gallery Art L-S στο “elounda mare hotel, Relais & Chateaux” της Κρήτης σε συνεργασία με τη Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση10 Mediterranean Artists @ Elounda”!

Από 2 έως 31 Αυγούστου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν:

Θαλασσινές εικόνες και καράβια από τον Γιάννη Αδαμάκη, τα τρισδιάστατα δέντρα του Γιώργου Αυγέρου που ζει και εργάζεται στην Κρήτη, δύο έργα –λάδια σε χαρτί- της Μαρίνας Καρέλλα από την τελευταία της ατομική έκθεση στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη, τοπία του Χρήστου Κεχαγιόγλου που παραπέμπουν άλλοτε σε ονειρικές καταστάσεις και άλλοτε σε υπαρκτούς χώρους,  μικρές θεματικές ενότητες του Χάρη Κοντοσφύρη από τσιμέντο σε γυαλί, ανάγλυφα δέντρα από τον Γιάννη Κόττη, κολάζ και έργα pop αισθητικής από τον Πάρι Κούτσικο, το  γλυπτό «Ερωτικό» του Ι. Μόραλη, τα καλοκαιρινά θέματα της Μαρίας Φιλοπούλου και τα υπέροχα κοπτικά έργα από τον Φίλιππο Φωτιάδη.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Γιάννης Αδαμάκης, Γιώργος Αυγέρος, Μαρίνα Καρέλλα, Χρήστος Κεχαγιόγλου, Χάρης Κοντοσφύρης, Γιάννης Κόττης, Πάρις Κούτσικος, Ι. Μόραλης, Μαρία Φιλοπούλου, Φίλιππος Φωτιάδης.

Υπεύθυνη Γκαλερί: Λιάνα Σκουρλή