Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες, από το θίασο του Γιάννη Χριστόπουλου

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες, από το θίασο του Γιάννη Χριστόπουλου

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει το λογοτεχνικό αριστούργημα του Ιουλίου Βερν με τίτλο “Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες”, σε θεατρική απόδοση Γιάννη Δεληγιάννη και σκηνοθεσία Κώστα Γάκη.

 

Οι μικροί μας φίλοι θα "ταξιδέψουν" με Ατμόπλοιο, Ατμοτρένο, Αερόστατο, που φτιάχνουν οι ηθοποιοί, θα δουν πολλά σκηνικά, θα εντυπωσιαστούν με τα 30 κοστούμια και τις υπέροχες κατασκευές που δίνουν μοναδική ατμόσφαιρα στη παράσταση!

 

Η παράσταση θα μας ταξιδέψει μαγικά σε 4 Ηπείρους, μιλώντας τις γλώσσες 9 χωρών, "παίζοντας" διαδραστικά με τους μικρούς θεατές . οι οποίοι θα γνωρίσουν πρωτόγνορους τόπους, παράξενους λαούς!

 

Μία παράσταση, που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, είναι έτοιμη να σας ταξιδέψει σε όλο τον Κόσμο!

 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

"Είμαστε στο 1872 σε μία εποχή που το αεροπλάνο και το αυτοκίνητο δεν έχουν ακόμα εφευρεθεί, ο Φιλέας Φόγκ, ένας ιδιόρρυθμος Άγγλος αριστοκράτης, στοιχηματίζει είκοσι χιλιάδες λίρες! ότι μπορεί να κάνει το "ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ"!!! Έτσι λοιπόν ξεκινάει μαζί με τον υπηρέτη του τον Πασπαρτού ένα περιπετειώδες ταξίδι, στο οποίο όμως θα αντιμετωπίσει και απίστευτους κινδύνους..."

 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κωμοδίκης Κλείτος, Κουλουμπή Βασιλική, Κουνέλας Κώστας, Κουτούγκου Κατερίνα, Κρήτος Γιώργος, Παπακωνσταντίνου Ιωάννα.

 

Σκημοθεσία-Μουσική: ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΚΗΣ

Θεατρική Απόδοση: ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

Κοστούμια: ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ

Κινησιολογία: ΕΛΕΝΑ ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ

Σκηνογραφία: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΚΚΟΡΟΥ

Κατασκευές σκηνικών: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥ

Σχετικές ειδήσεις
Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες, για 3η χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
11.10.2016 11:22
Το συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες, που σημείωσε τεράστια επιτυχία και αγαπήθηκε πέρυσι και πρόπερσι από το κοινό, συνεχίζεται στο Μέγαρο Μουσικής για 3η χρονιά!
Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
24.05.2016 13:55
Το αγαπημένο παραμύθι παιδιών «Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος» γραμμένο από τους Αδελφούς Γκριμ παρουσιάζει η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας.
Ο γύρος του κόσμου...σε 80 λεπτά, από το μουσικό σύνολο Πασπαρτού στο ΚΕΤ
22.12.2015 10:17
Το μουσικό σύνολο «Πασπαρτού» παρουσιάζει την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, μια μουσική-εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά 4 έως 104 ετών με τίτλο Ο γύρος του κόσμου...σε 80 λεπτά.
Ο γύρος του κόσμου... σε 80 λεπτά στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
03.11.2015 14:45
Το Κέντρο Ελέχγου Τηλεοράσεων φιλοξενεί και πάλι το μουσικό σύνολο «Πασπαρτού» και την παράσταση Ο γύρος του κόσμου... σε 80 λεπτά.
Ο Άθως Δανέλλης με τον Αθηναϊκό Θίασο Σκιών στο Ίλιον Cinema & Stage
29.10.2015 13:14
Κάθε Δευτέρα, από 2 Νοεμβρίου 2015 στις 21.15 στο Ίλιον Cinema & Stage στο κέντρο της Αθήνας, ο Άθως Δανέλλης με τον Αθηναϊκό Θίασο Σκιών του, θα παρουσιάζει σπάνια παλιά αλλά και νεότερα έργα από το ρεπερτόριο του Θεάτρου Σκιών.