Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ηλίας Λιούγκος και η Δανάη Παναγιωτοπούλου στο Φεστιβάλ Σερίφου 2013

Ο Ηλίας Λιούγκος και η Δανάη Παναγιωτοπούλου στο Φεστιβάλ Σερίφου 2013

Το Φεστιβάλ Σερίφου 2013 ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο Θέατρο της Κάτω Χώρας, έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο, ένα κοίλο κτισμένο στην πλαγιά του νησιού, μοναδικό για την απεριόριστη θέα του στο Αιγαίο...

 

Το Σάββατο 3 Αυγούστου 2013 ο Ηλίας Λιούγκος και η Δανάη Παναγιωτοπούλου εμφανίζονται στη συναυλία ‘Τα «τραγούδια της Αρσινόης» και η πρόσκληση στη Δανάη’.

 

Αμετανόητα ονειροπόλος και ρομαντικός, ο Ηλίας Λιούγκος δανείζεται γι’ ακόμα μια φορά το παραμυθένιο φεγγάρι της Σερίφου, για να μας μαγέψει τόσο ο ίδιος, όσο και οι εκλεκτοί συνεργάτες του!

Θα παρουσιάσει για πρώτη φορά «Τα τραγούδια της Αρσινόης», που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα και προσκαλεί τη Δανάη Παναγιωτόπουλου- την οποία θαυμάζει ιδιαιτέρως- να συνυπογράψει τη μαγική συνταγή της βραδιάς με τα δικά της! Στη συνέχεια, θα τραγουδήσουν μαζί ό, τι θεωρούν καλύτερο για την περίσταση, για να  καταλήξουν στον Μάνο Χατζιδάκι, -η κοινή τους μεγάλη αγάπη! 

Μαζί τους, στο πιάνο αλλά και στο τραγούδι, η Δέσποινα Στεφανίδου.

 

Ηλίας Λιούγκος: κιθάρα, ηπειρώτικο ντέφι, τραγούδι

Δανάη Παναγιωτοπούλου: κιθάρα, τραγούδι

Δέσποινα Στεφανίδου: πιάνο, τραγούδι  

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Δανάη Παναγιωτοπούλου με τη Λοξή γραμμή ξανά στο ΚΕΤ
03.01.2017 16:02
Η Δανάη Παναγιωτοπούλου επιστρέφει στο ΚΕΤ για μία τρίτη συναυλία, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της και παρουσιάζει τον καινούριο κύκλο τραγουδιών της με τίτλο Εφτά παιδικά τραγούδια για το μικρό εμφύλιο, γραμμένα την τελευταία τριετία.
Λοξή γραμμή, μουσική παράσταση σε 3 μέρη με τη Δανάη Παναγιωτοπούλου στο ΚΕΤ
07.12.2016 11:46
Η Δανάη Παναγιωτοπούλου παρουσιάζει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, για πρώτη φορά έναν καινούριο κύκλο τραγουδιών με τίτλο Εφτά παιδικά τραγούδια για το μικρό εμφύλιο, γραμμένα την τελευταία τριετία.
Οι Death In June live στο MODU
07.09.2016 13:37
Οι Death In June που έχουν πια τη μόνιμη βάση τους στην Αυστραλία, θα βρεθούν στην Αθήνα την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, στον ιδιαίτερα φιλόξενο συναυλιακό χώρο του ΜΟDU.
Η Αγγελική Τουμπανάκη και ο Ηλίας Δουμάνης στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
06.06.2016 10:40
H vocalist Αγγελική Τουμπανάκη και ο ντράμερ Ηλίας Δουμάνης δημιουργούν το Drums & Voice Jazztronica project, ένα πρωτοποριακό ντουέτο τυμπάνων και φωνής και το παρουσιάζουν την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου.
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.