Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Το ταξίδι: Μια ελληνοβρετανική παραγωγή σύντομα κοντά μας

Το ταξίδι: Μια ελληνοβρετανική παραγωγή σύντομα κοντά μας

Η εταιρία 5PlusOneσε συνεργασία με την Eagles Dare Films, παρουσιάζουν την Ελληνο-Βρετανική παραγωγήμε τίτλο «Το ταξίδι», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Lance Nielsen.

 

O παγκοσμίου φήμης Jason Flemyng (XMen / BenjaminButton / Snatch) ο Τάσος Νούσιας (Το Νησί / Μάγισες της Σμύρνης) και ο Duncan Pow (HolbyCity / Doctors / Blackwood) στη νέα συναρπαστική ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη και σεναριογράφου Lance Nielsen.

 

Με όχημα την αγάπη του για την Ελλάδα, ο σκηνοθέτης Lance Nielsen συμβάλλει ιδιαίτερα έντονα στην αποκατάσταση της εικόνας της χώρας μας, στην προβολή των Ελληνικών αξιών και του Ελληνικού πνεύματος. Η Ελλάδα όπως πραγματικά είναι!

 

Η ταινία είναι χαμηλού προϋπολογισμού και πραγματοποιείται από 5 νεαρές Ελληνίδες παραγωγούς, οι οποίες παρά τις αντίξοες για τον κινηματογράφο συνθήκες αυτής της περιόδου κρίσης, καταφέρνουν με σκληρή προσπάθεια να κάνουν αυτή την ταινία πραγματικότητα.

 

Τα πρώτα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν ήδη στην Αίγινα, επιφυλάσσοντας μια έκπληξη για τους κατοίκους των νησιών αφού αρκετοί από αυτούς ενσωματώθηκαν στο σενάριο και ενσάρκωσαν κάποιους από τους ήρωες της ταινίας. Το κεντρικό σκέλος των γυρισμάτων έχει προγραμματισθεί για τον Οκτώβριο και θα δούμε τους ήρωες μας στην Κέα, στο Αγκίστρι αλλά και στην Αθήνα.

 

Ένας αγώνας δρόμου για την συγκέντρωση δωρεών έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες μέσω της πλατφόρμας του indiegogo.

 

Μπορεί να συμβάλλει ο καθένας μας και να στηρίξει έμπρακτα μια παραγωγή η οποία προβάλλει τις ελληνικές αξίες, τα τοπία και τους ανθρώπους της σε όλο τον κόσμο.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λογιστής, του Γκάβιν Ο’Κόνορ
20.10.2016 10:06
Η Warner Bros. Pictures παρουσιάζει τον Λογιστή (The Accountant), μια παραγωγή των Electric City Entertainment / Zero Gravity Management.
«Νοτιάς»…σαρώνει την Αμερική
26.09.2016 11:47
Ο Νοτιάς του Τάσου Μπουλμέτη ξεκινάει ένα μεγάλο κινηματογραφικό και φεστιβαλικό ταξίδι στην Αμερικάνικη ήπειρο, με πρώτη στάση τη Νέα Υόρκη.
Επόμενος Σταθμός: Ουτοπία, του Απόστολου Καρακάση
15.03.2016 12:19
Η One from the Heart παρουσιάζει στις αίθουσες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τις 24 Μαρτίου 2016, το νέο ντοκιμαντέρ του Απόστολου Καρακάση, Επόμενος Σταθμός: Ουτοπία σε παραγωγή Μάρκου Γκαστίν και Ελένης Χανδρινού.
Ταξίδι Στην Άλλη Όχθη, του Κιγιόσι Κουροσάβα
02.02.2016 13:57
Η AMA Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 11 Φεβρουαρίου 2016 την ταινία Ταξίδι Στην Άλλη Όχθη (Journey To The Shore / Kishibe no tabi), σε σκηνοθεσία του Κιγιόσι Κουροσάβα.
Ο Μαγικός Καθρέφτης, του Χρήστου Δήμα
31.12.2015 14:32
«Ο Μαγικός Καθρέφτης» του Χρήστου Δήμα είναι η πρώτη μεγάλου μήκους 3D ελληνική ταινία, σε παραγωγή Black Orange SA και συμπαραγωγή OTE TV, που θα παρουσιαστεί στους κινηματογράφους 4 Φεβρουαρίου 2016 από τη Feelgood.