Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Η Victoria Hislop, o Peter Economidis, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης και ο Νίκος Ορφανός στη Σαντορίνη

Η Victoria Hislop, o Peter Economidis, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης και ο Νίκος Ορφανός στη Σαντορίνη

To Santorini of the Past Cultural Village- Museum, στον Πύργο Σαντορίνης, στα πλαίσια των θερινών πολιτιστικών του εκδηλώσεων, και σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, θα έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τη συγγραφέα των best seller και αγαπημένη του αναγνωστικού κοινού, Victoria Hislop.

 

Η Victoria Hislop θα επισκεφτεί για πρώτη φορά τη Σαντορίνη με αφορμή την παρουσίαση των βιβλίων της στο Santorini of the past Cultural Village-Museum. Μαζί της θα βρίσκεται ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός και ο σκηνοθέτης της αξέχαστης τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί», Θοδωρής Παπαδουλάκης.

 

Το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 19:00, θα παρουσιαστεί «Το Νησί» και την Κυριακή 28 Ιουλίου, στις 19:00, θα παρουσιαστεί «Το  Νήμα», καθώς και το νέο βιβλίο της Victoria Hislop, «Ο Τελευταίος Χορός».

 

Την Κυριακή, μετά τη δεύτερη εκδήλωση , θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Peter Economidis, καταξιωμένο brand strategist και ιδρυτή της Felix BNI, σχετικά με την Ελλάδα και τον αέναο πολιτισμό της.

Σχετικές ειδήσεις
Η περιοδεία της Victoria Hislop για το νέο της βιβλίο «Οι καρτ ποστάλ»
02.11.2016 10:04
Οι εκδόσεις Διόπτρα μας ενημερώνουν για την προγραμματισμένη περιοδεία της Victoria Hislop σε όλη την Ελλάδα, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Οι καρτ ποστάλ».
Οι καρτ ποστάλ - Victoria Hislop
21.10.2016 10:56
Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί το βιβλίο, Οι καρτ ποστάλ της Victoria Hislop σε μετάφραση Φωτεινής Πίπη.
Η Victoria Hislop στην 1η πανελλήνια παρουσίαση του νέου βιβλίου της!
19.10.2016 12:28
Η Victoria Hislop, η συγγραφέας του μυθιστορήματος "Το νησί" που αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες εκδοτικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων παγκοσμίως, πουλώντας περισσότερα από τρία εκατομμύρια αντίτυπα, έρχεται το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο Φουγάρο για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το νέο μυθιστόρημά της - που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, με τίτλο "Οι Καρτ Ποστάλ", μέρος του οποίου διαδραματίζεται στο Ναύπλιο.
Συνάντηση µε τον Πορτογάλο συγγραφέα Γκονσάλο Μ. Ταβάρες
09.06.2016 09:49
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 8ου Ιβηροαμερικανικού Φεστιβάλ «Λογοτεχνία εν Αθήναις – ΛΕΑ» και με τη συνεργασία των Εκδόσεων Καστανιώτη, της πρεσβείας της Πορτογαλίας και του Ινστιτούτου Camões, παρουσιάζεται την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 στη Στοά του Βιβλίου το νέο βιβλίο του Γκονσάλο Μ. Ταβάρες Η γειτονιά – Δέκα φανταστικοί κύριοι.
Πρώτοι μετανάστες - Peter Bellwood
10.05.2016 13:03
Από τις Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου κυκλοφορεί το βιβλίο, Πρώτοι μετανάστες. Η αρχαία μετανάστευση σε παγκόσμια προοπτική του Peter Bellwood σε μετάφραση του Νίκου Κούρκουλου