Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Πλάκα στην πλάκα, στο Βρυσάκι

Πλάκα στην πλάκα, στο Βρυσάκι

Το Βρυσάκι παρουσιάζει τους Οδυσσέα Κωνσταντίνου και Αντώνη Σταύρου σε μια μουσική παράσταση με τίτλο “Πλάκα στην πλάκα”, την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013.

 

Κατηφορίζοντας την Βρυσακίου, κάτω απ’ την Ακρόπολη, είχαμε ήδη αποφασίσει να δροσίσουμε την ζεστή 21 Ιουλίου με τις μουσικές μας. Γελάσαμε. Μας φάνηκε σαν αστείο να προσπαθήσει κανείς να δροσίσει τις μέρες, την πιο ζεστή περίοδο της Αθήνας. Πλάκα στην πλάκα και ξεχαστήκαμε. Ο ήλιος έκαιγε αλλά η Πλάκα μας χάριζε ένα από τα γνωστά της αεράκια που σε κάνουν να κλείνεις για λίγο τα μάτια και να μειδιάσεις ανύποπτα και απότομα.

 

Πλάκα στην πλάκα αποφασίσαμε πως δεν γινόταν αλλιώς: Την 21 Ιουλίου θα είμαστε πάλι εκεί, στην Βρυσακίου 17, να τραγουδήσουμε για μας, για την παρέα, για τις καλοκαιρινές νύχτες στην Αθήνα. Ένα ακορντεόν και ένα πιάνο , δυο φωνές και μια μαγική αυλή, τα ιδανικά συστατικά μιας βραδιάς που ξεκίνησε με μια ΠΛΑΚΑ στην ΠΛΑΚΑ.

 

Ο Οδυσσέας Ι. Κωνσταντίνου και ο Αντώνης Σταύρου ενώνουν τις δροσιές τους και σας κερνάνε μουσική, ακριβώς κάτω απ’ την Ακρόπολη: στο Βρυσάκι.

Σχετικές ειδήσεις
Evripidis and his Tragedies live στο Βρυσάκι
07.09.2016 13:16
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Evripidis and his Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους, επικεντρώνοντας στον τελευταίο του δίσκο "Futile Games In Space And Time", αλλά παρουσιάζοντας και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό του δίσκο.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Κρήτη
15.07.2016 14:44
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ΒΑΒΕΛ, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου εμφανίζονται στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, την Τρίτη 19 Ιουλίου στον Λόφο Φορτέτζας, στο Ρέθυμνο και την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο «Τεχνόπολις» στο Ηράκλειο, στην Κρήτη.
Λάκης Παπαδόπουλος: Ζωντανή ηχογράφηση από το Ηρώδειο
15.07.2016 09:52
Σε ένα κατάμεστο – sold out - Ηρώδειο, τη Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, έγινε η μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στα παραπάνω από 35 χρόνια πορείας του Λάκη Παπαδόπουλου στην ελληνική μουσική σκηνή.
Άστραψεν η Ανατολή: Μουσική και χορός από την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
29.06.2016 14:43
Μια πρωτότυπη μουσική και χορευτική παρουσίαση από την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο Ρεματιάς, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016, «Νύχτες Αλληλεγγύης».
Full Moon Fiesta με τους Chico Trujillo στην Τεχνόπολη
29.06.2016 13:12
Οι Chico Trujillo έρχονται στην Τεχνόπολη την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 για να μας μεταφέρουν την ακατανίκητη επιθυμία τους για τις χαρές της ζωής και την αγάπη τους για την καλή μουσική.