Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος για μια συναυλία στο Φεστιβάλ Σερίφου 2013

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος για μια συναυλία στο Φεστιβάλ Σερίφου 2013

Το Φεστιβάλ Σερίφου 2013 θα υποδεχθεί τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, για μια συναυλία όπου θα παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, την Τρίτη 30 Ιουλίου 2013.

 

Μια ιδιαίτερη φωνή , μια ξεχωριστή παρουσία, ένας μοναδικός άνθρωπος! Οι εμφανίσεις του μένουν αξέχαστες για την πολυχρωμία των συναισθημάτων που εκφράζει, τη μοναδική επαφή που έχει με τους θεατές και το αστείρευτο ταλέντο του. Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, από τον πρώτο προσωπικό δίσκο “Πικρό φιλί” με τον Βαγγέλη Κορακάκη, μέχρι σήμερα, έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες δημιουργούς και ξεχωρίζει τόσο για την εξαιρετική λαϊκή φωνή του, όσο και για τις αυστηρές και συνεπείς επιλογές και αναζητήσεις του. Με το εκλεκτό μουσικό επιτελείο του, θα μας παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές της πλούσιας δισκογραφίας του.

 

Γεράσιμος Ανδρεάτος: μπουζούκι, τραγούδι

Άκης Μουχλιανίτης: πιάνο

Βασίλης Παπαδόπουλος: μπουζούκι

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου live στην Θεσσαλονίκη
20.12.2016 16:07
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου συναντιούνται φέτος το χειμώνα επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα λαϊκό πρόγραμμα με δυνατές και αυθεντικές ερμηνείες στην Βεντέτα της Θεσσαλονίκης.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Βεντέτα live stage
14.10.2016 11:41
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την sold out - συναυλία του, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για τον χειμώνα που έρχεται σε μουσικές σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τα 125 χρόνια του Γηροκομείου Πειραιώς
23.09.2016 16:58
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά τις πολύ επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες του, στην Αθήνα, τον Πειραιά και την περιφέρεια θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, σε μια επετειακή συναυλία για τα 125 χρόνια διαρκούς λειτουργίας, προφοράς και αγάπης του Γηροκομείου Πειραιώς. Την εκδήλωση θα προλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Κ Σεραφείμ.
Η Νατάσσα Μποφίλιου με τη Βαβέλ στο Φεστιβάλ Οίτης
17.06.2016 16:47
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ σε όλη την Ελλάδα.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
18.05.2016 17:11
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος που έχει ξεχωρίσει στο χώρο τόσο για την υπέροχη φωνή του και τις επιλογές των τραγουδιών του όσο και για το ήθος του, έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 5 Ιουλίου για μια μοναδική συναυλία – γιορτή με τους αγαπημένους του φίλους!