Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Πένυ Ραμαντάνη Unplugged, στο Floral

Πένυ Ραμαντάνη Unplugged, στο Floral

Το Floral παρουσιάζει την Πένυ Ραμαντάνη σε μια ζωντανή εμφάνιση με ιδιαίτερο ακουστικό ήχο, την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013.

 

Μετά από τα 13 χρόνια ως ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Όναρ, η Πένυ ξεκινά φέτος το καλοκαίρι ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι, με ιδιαίτερο ακουστικό ήχο και τραγούδια από διάφορες εποχές.

 

Από τον Jeff Buckley και τη Norah Jones ως τον Iggy Pop και τους Beatles και φυσικά τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Όναρ που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη φωνή της.

 

Στο ταξίδι αυτό, την συντροφεύουν δύο εκπληκτικοί μουσικοί που γνωρίσαμε από τους “All Right”, τη νέα δυναμική electric-blues band της Αθήνας. Ο εξαιρετικός τραγουδοποιός-ερμηνευτής Δημήτρης Κ. Καρράς και ο Δημήτρης Νίτης στην κιθάρα με το ιδιαίτερο και αυθεντικό παίξιμό του.

 

Floral:

Το Floral κλείνει πλέον τον τέταρτο χρόνο του και γράφει ήδη τη δική του ιστορία. Πάνω από εξακόσιες πενήντα διαφορετικές εκδηλώσεις και βραδιές. Παρουσιάσεις βιβλίων, κύκλοι ανάγνωσης, μουσικά live και ειδικά dj sets,προβολές ταινιών, γνωριμία με ξένα συγκροτήματα και καλλιτέχνες , βραδιές με συγγραφείς σε απρόβλεπτους ρόλους, διαγωνισμοί ποίησης,εικαστικές εκθέσεις, πάρτι, συνεντεύξεις τύπου και τόσα άλλα. Πάνω από πεντακόσιες χιλιάδες επισκέπτες έκλεισαν το ραντεβού τους εδώ. Το Floral εκτός από την κλασσική Bauhaus αισθητική και τα ίχνη από το ιστορικό καφέ-ζαχαροπλαστείο του 1935, έχει την καρδιά ενός μεγάλου, φιλόξενου, σύγχρονου χώρου, που χαίρεται να υποδέχεται τις συναντήσεις, τις συζητήσεις, τα φλέρτ και το χαμόγελο των φίλων του.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ευρυδίκη unplugged live στη Ρότα
07.09.2016 11:35
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ευρυδίκη έρχεται και πάλι στη Ρότα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 για ένα μοναδικό Live, όπως μας συνηθίζει πάντα!
Last Drive & Friends Unplugged στο ΙΛΙΟΝ plus
06.05.2016 11:59
Το ιδιαίτερο ταξίδι των Drive συνεχίζεται: Μετά από τις δύο εκπληκτικές βραδιές του περασμένου Γενάρη, οι Last Drive επανέρχονται με ένα ακόμη special unplugged live set στις 13 και 14 Μάη. 
Μια βραδιά του Μαγιού: Η Πένυ Ξενάκη και ο  Νίκος Καρακαλπάκης στη Galerie Δημιουργών
26.04.2016 12:20
"Μια βραδιά του Μαγιού" με την Πένυ Ξενάκη και τον Νίκο Καρακαλπάκη θα πραγματοποιηθεί στη Galerie Δημιουργών το Σάββατο 7 Μαΐου 2016.
Jazz it up a little: George Spanos trio Unplugged @ Babel
12.04.2016 12:45
Στο πλαίσιο του Jazz Festival που διοργανώνει ο Πολυχώρος BABEL, από τις 7 ως τις 24 Απριλίου 2016, με τίτλο “Jazz it up a little”, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, ο Γιώργος Σπανός με τους συνεργάτες του, παρουσιάζει οργανικές συνθέσεις του, από το νέο του cd με τίτλο “Blue Passion”, αλλά και jazz standards και διασκευές ροκ κομματιών με τζαζ διάθεση, πρώτη φορά unplugged!
Οι Last Drive επιστρέφουν στο Ίλιον plus
05.04.2016 13:20
Μετά από τις δύο εκπληκτικές βραδιές του περασμένου Γενάρη, οι Last Drive επανέρχονται στο Ίλιον plus με ένα ακόμη special unplugged live set στις 13 και 14 Μάη.