Το Floral παρουσιάζει την Πένυ Ραμαντάνη σε μια ζωντανή εμφάνιση με ιδιαίτερο ακουστικό ήχο, την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013.

 

Μετά από τα 13 χρόνια ως ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Όναρ, η Πένυ ξεκινά φέτος το καλοκαίρι ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι, με ιδιαίτερο ακουστικό ήχο και τραγούδια από διάφορες εποχές.

 

Από τον Jeff Buckley και τη Norah Jones ως τον Iggy Pop και τους Beatles και φυσικά τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Όναρ που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη φωνή της.

 

Στο ταξίδι αυτό, την συντροφεύουν δύο εκπληκτικοί μουσικοί που γνωρίσαμε από τους “All Right”, τη νέα δυναμική electric-blues band της Αθήνας. Ο εξαιρετικός τραγουδοποιός-ερμηνευτής Δημήτρης Κ. Καρράς και ο Δημήτρης Νίτης στην κιθάρα με το ιδιαίτερο και αυθεντικό παίξιμό του.

 

Floral:

Το Floral κλείνει πλέον τον τέταρτο χρόνο του και γράφει ήδη τη δική του ιστορία. Πάνω από εξακόσιες πενήντα διαφορετικές εκδηλώσεις και βραδιές. Παρουσιάσεις βιβλίων, κύκλοι ανάγνωσης, μουσικά live και ειδικά dj sets,προβολές ταινιών, γνωριμία με ξένα συγκροτήματα και καλλιτέχνες, βραδιές με συγγραφείς σε απρόβλεπτους ρόλους, διαγωνισμοί ποίησης,εικαστικές εκθέσεις, πάρτι, συνεντεύξεις τύπου και τόσα άλλα. Πάνω από πεντακόσιες χιλιάδες επισκέπτες έκλεισαν το ραντεβού τους εδώ. Το Floral εκτός από την κλασσική Bauhaus αισθητική και τα ίχνη από το ιστορικό καφέ-ζαχαροπλαστείο του 1935, έχει την καρδιά ενός μεγάλου, φιλόξενου, σύγχρονου χώρου, που χαίρεται να υποδέχεται τις συναντήσεις, τις συζητήσεις, τα φλέρτ και το χαμόγελο των φίλων του.