Το Φεστιβάλ Σερίφου 2013 ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο Θέατρο της Κάτω Χώρας, έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο, ένα κοίλο κτισμένο στην πλαγιά του νησιού, μοναδικό για την απεριόριστη θέα του στο Αιγαίο…

Την Κυριακή 28 Ιουλίου το Φεστιβάλ Σερίφου υποδέχεται το Κουαρτέτο των Αισθήσεων… και Παραισθήσεων Qua’SH με τη συναυλία ‘…και η Τζοκόντα χαμογελά ξανά’.

“Κουαρτέτο των αισθήσεων και… παραισθήσεων”, εν συντομία “Qua’SH”! Ο πολυφωνικός χαρακτήρας των “ετερόκλητων” οργάνων (πιάνο, κανονάκι, μπαγιάν, κοντραμπάσο) δίνει τη δυνατότητα στο μικρό αυτό σύνολο να ερμηνεύσει ορχηστρικά αριστουργήματα όπως “Tο χαμόγελο της Τζοκόντας” του Χατζιδάκι ή το “Après la pluie” του Aubry. Έργα κλασσικά που, συνήθως, απαιτούν πολυπληθή ή εξειδικευμένα σύνολα κι έτσι εκτελούνται σπάνια! Απολαύστε, λοιπόν, το  προνόμιο ενός  σπάνιου, εξαιρετικού ακούσματος από τους βιρτουόζους του είδους. Οι μεταγραφές είναι του Θόδωρου Κοτεπάνου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα του Μάνου Χατζιδάκι και τριών σημαντικών “επιγόνων”: Nicola Piovani, René Aubry και Michael Kamen.

Θόδωρος Κοτεπάνος: πιάνο

Πάνος Δημητρακόπουλος: κανονάκι

Κώστας Ράπτης: μπαγιάν

Γιώργος Αρνής: κοντραμπάσο