Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Συναυλία της Θεραπευτικής Κοινότητας “Στροφή” στη Ζάκυνθο

Συναυλία της Θεραπευτικής Κοινότητας “Στροφή” στη Ζάκυνθο

Η Θεραπευτική Κοινότητα Στροφή, ένα ανοιχτό παράθυρο στην κοινωνία, συνεπής στο ραντεβού της και αυτό το καλοκαίρι, επιστρέφει στο νησί της Ζακύνθου για την κατασκηνωτική της περίοδο, αλλά και με πολύ διάθεση για μουσική , αφού στις 20 Ιουλίου με την γνωστή της μπάντα και σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Ερωτόκριτος θα πραγματοποιήσει συναυλία .

 

25 Χρόνια ΣΤΡΟΦΗ στη ΖΩΗ

ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ!

 

Το Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 21.30, στο υπαίθριο Δημοτικό θέατρο της Ζακύνθου, ελληνικά και ξένα μουσικά κομμάτια θα γίνουν το όχημα για να μεταδοθεί στους κατοίκους του νησιού ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά των ναρκωτικών. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στον χώρο της συναυλίας θα λειτουργεί περίπτερο ενημέρωσης από το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, γιατί η έγκυρη ενημέρωση των μελών μιας τοπικής κοινωνίας για το θέμα της χρήσης ναρκωτικών ουσιών στην εφηβεία, καθώς επίσης και η απεξάρτηση όπως αυτή συντελείται στα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ, αποτελεί πρωταρχική μέριμνα.

 

Στο πλαίσιο της κατασκηνωτικής περιόδου των παιδιών της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ στη Ζάκυνθο (7-21 Ιουλίου 2013) θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις και παρεμβάσεις ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, όπως είναι ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου που διεξήχθη την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 17.30 στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών με την ποδοσφαιρική ομάδα της ΣΤΡΟΦΗΣ αντιμέτωπη με την ΑΠΟΛΛΩΝ Ζακύνθου, καθώς και συνεντεύξεις που θα δοθούν σε τοπικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ, τους τοπικούς φορείς και τις εταιρίες / χορηγούς, τα τοπικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, όπως επίσης και τον ρ/σ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 όπου με την υποστήριξή τους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των δράσεων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο νησί της Ζακύνθου.

Σχετικές ειδήσεις
Η Monika παρουσιάζει τους Planet Tiki σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο
09.09.2016 12:48
Έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Παρίσι και οι Bρυξέλλες, η Μόνικα, με την full band της αποτελούμενη από 4 εκ των πλέον ταλαντούχων και ανερχόμενων μουσικών της νεοϋορκέζικης σκηνής, τους Planet Tiki, φέρνει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του show τους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο.
Μια συναυλία για την Κέρκυρα... με τον Σταμάτη Σπανουδάκη
28.07.2016 14:59
Στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας μπροστά από το ναό του Αγίου Γεωργίου, την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016, ώρα 9:00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα εμφανιστεί για μία μοναδική μεγάλη συναυλία με τίτλο «Μια συναυλία για την Κέρκυρα».
Δυο Πιάνα Δυο Φωνές: Ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου
07.07.2016 13:00
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος έρχεται στη Ζάκυνθο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και εμφανίζεται στο ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στις 21:30, για μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, με τίτλο «ΔΥΟ ΠΙΑΝΑ ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ».
Η Συναυλία των Φίλων στο Baumstrasse
20.05.2016 13:34
Το BAUMSTRASSE παρουσιάζει τη Κυριακή 29 Μαΐου 2016 μια συναυλία φίλων που ονομάζει: Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ.
Μία Συμφωνία Για Την Ιθάκη: επετειακή κυκλοφορία από την ΚΟΘ για τα 30 χρόνια της ΙΘΑΚΗΣ
04.03.2016 16:46
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια επετειακή κυκλοφορία για τα 30 χρόνια της ΙΘΑΚΗΣ, της πρώτης θεραπευτικής κοινότητας για χρήστες ουσιών στην Ελλάδα παρουσιάζοντας το συλλεκτικό άλμπουμ «Μια Συμφωνία Για Την Ιθάκη».