Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Alex Drakos Trio live, στο Μουσείο Βορρέ

Οι Alex Drakos Trio live, στο Μουσείο Βορρέ

Το Μουσείο Βορρέ φιλοξενεί για πέμπτη χρονιά το Jazzatthensmuseum, με τους Alex Drakos Trioνα προσφέρουν ένα live, την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013 στις 21.45, με τη συμμετοχή του Αντώνη Ανδρέου .

 

Alex Drakos Trio, guest Antonis Andreou.

Οι Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης στα ντραμς, Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο , Βασίλης Στεφάνοπουλος στο μπάσο και Αντώνης Ανδρέου στο τρομπόνι, παρουσιάζουν original κομμάτια και διασκευάζουν με ιδιαίτερα πρωτότυπη αισθητική εξαιρετικές συνθέσεις απο το παγκόσμιο jazz, pop, rock και "world music" ρεπερτόριο, στη δροσιά των πιο όμορφων κήπων της Αθήνας.

 

Σχετικά με το Μουσείο Βορρέ:

Το Μουσείο Βορρέ είναι ένα πολιτιστικό ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1983 με σκοπό την ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής τέχνης και λαογραφίας μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Αποτελείται από μια πινακοθήκη που στεγάζει μια από τις σημαντικότερες συλλογές από πίνακες, γλυπτά και κατασκευές Ελλήνων καλλιτεχνών του 2ου μισού του 20ου αι. και από ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών χωριάτικων σπιτιών και τα υπολείμματα ενός στάβλου από τις αρχές του 19ου αι. περιστοιχισμένα από κήπους σπάνιας ομορφιάς. Οι συλλογές του μουσείου καλύπτουν πάνω από 2.500 χρόνια ελληνικού πολιτισμού.

Σχετικές ειδήσεις
Alex Drakos Trio & Κωστής Χριστοδούλου στο Bios
08.02.2017 15:50
Αυτή την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 το Alex Drakos Trio θα μοιραστεί την σκηνή με τον Κωστή Χριστοδούλου (Πράγμα) στα πλήκτρα.
Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
17.01.2017 14:17
To “Lost Track” είναι το χαμένο τραγούδι που κάποτε ακούσαμε και πάντα αναζητούμε. Eίναι ο δρόμος που ακολουθούμε αλλά ενίοτε χάνουμε και συνεχίζουμε να αναζητούμε. Το Alex Drakos Trio σας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar @ BIOS.
Ο Γιώργος Κοντραφούρης καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
03.01.2017 16:19
Το Alex Drakos Trio μας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar του Bios. Αυτήν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 καλεσμένος του trio o Γιώργος Κοντραφούρης μοιράζεται τη σκηνή μαζί τους σε μια μοναδική σύμπραξη.
The Lost Track, από τους Alex Drakos Trio στο Bios
12.12.2016 16:50
Οι Alex Drakos Trio, ένα από τα νεότερα αλλά πλέον εντυπωσιακά ελληνικά jazz σχήματα, έρχεται στο Tesla Bar του Bios, για μια σειρά από εμφανίσεις, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με την παράσταση “The Lost Track”.
Circle από το Alex Drakos Trio στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
31.05.2016 10:36
Το Alex Drakos Trio παρουσιάζει στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ την μουσική παράσταση CIRCLE, όπου ο ήχος συνθέτει μία ιστορία που αφηγείται τα στάδια εσωτερικής αναζήτησης του ανθρώπου και αντιπροσωπεύει τον κύκλο συναισθημάτων του.