Το Μουσείο Βορρέ φιλοξενεί για πέμπτη χρονιά το Jazzatthensmuseum, με τους Alex Drakos Trioνα προσφέρουν ένα live, την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013 στις 21.45, με τη συμμετοχή του Αντώνη Ανδρέου.

 

Alex Drakos Trio, guest Antonis Andreou.

Οι Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης στα ντραμς, Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο, Βασίλης Στεφάνοπουλος στο μπάσο και Αντώνης Ανδρέου στο τρομπόνι, παρουσιάζουν original κομμάτια και διασκευάζουν με ιδιαίτερα πρωτότυπη αισθητική εξαιρετικές συνθέσεις απο το παγκόσμιο jazz, pop, rock και “world music” ρεπερτόριο, στη δροσιά των πιο όμορφων κήπων της Αθήνας.

 

Σχετικά με το Μουσείο Βορρέ:

Το Μουσείο Βορρέ είναι ένα πολιτιστικό ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1983 με σκοπό την ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής τέχνης και λαογραφίας μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Αποτελείται από μια πινακοθήκη που στεγάζει μια από τις σημαντικότερες συλλογές από πίνακες, γλυπτά και κατασκευές Ελλήνων καλλιτεχνών του 2ου μισού του 20ου αι. και από ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών χωριάτικων σπιτιών και τα υπολείμματα ενός στάβλου από τις αρχές του 19ου αι. περιστοιχισμένα από κήπους σπάνιας ομορφιάς. Οι συλλογές του μουσείου καλύπτουν πάνω από 2.500 χρόνια ελληνικού πολιτισμού.