Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Θανάσης Νικόπουλος και ο Νίκος Τουλιάτος στο Φεστιβάλ Σερίφου

Ο Θανάσης Νικόπουλος και ο Νίκος Τουλιάτος στο Φεστιβάλ Σερίφου

Το Φεστιβάλ Σερίφου 2013 ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο Θέατρο της Κάτω Χώρας, έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο, ένα κοίλο κτισμένο στην πλαγιά του νησιού, μοναδικό για την απεριόριστη θέα του στο Αιγαίο...

 

Την δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ, το Σάββατο 27 Ιουλίου, ο Θανάσης Νικόπουλος και ο Νίκος Τουλιάτος ερμηνεύουν «Τραγούδια του Έρωτα και της Θάλασσας».

 

Ο Θανάσης Νικόπουλος στο πιάνο και ο Νίκος Τουλιάτος στα κρουστά, δύο εξαιρετικοί μουσικοί, δύο «δάσκαλοι», ο καθένας στο είδος του, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα  καθηλωτικό μουσικό δρώμενο με μυητικό χαρακτήρα! Στα όρια του αυτοσχεδιασμού,  με απαράμιλλη τεχνική μαεστρία, αξιοποιούν  την ευρύτητα του ήχου και του λόγου, δημιουργώντας ιερές δονήσεις, ικανές να μας οδηγήσουν στην έκσταση!

Έργα αγαπημένων συνθετών (Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Μαρκόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου, Θάνου Μικρούτσικου, Θανάση Νικόπουλου), ντύνονται τη σαγηνευτική φορεσιά της ελληνικής ποίησης και μιλούν την αθάνατη γλώσσα του έρωτα. 

Συνένοχος  στη μυητική αυτή πανδαισία η εξαιρετική Πέλα Πλαγιανάκου.

 

Θανάσης Νικόπουλος: πιάνο

Νίκος Τουλιάτος: κρουστά

Πέλα Πλαγιανάκου: τραγούδι

 

 

Παραγωγή: Linos.pro (Στράτος Μαστοράκης)

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου live στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας
14.12.2016 14:33
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου κάνει ένα... restart για το νέο έτος και θα εμφανιστεί για ένα μοναδικό live στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στις 5 Ιανουαρίου 2017.
Οι Death In June live στο MODU
07.09.2016 13:37
Οι Death In June που έχουν πια τη μόνιμη βάση τους στην Αυστραλία, θα βρεθούν στην Αθήνα την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, στον ιδιαίτερα φιλόξενο συναυλιακό χώρο του ΜΟDU.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου τραγουδά για την Άκτ-ειν στο Βεάκειο
09.06.2016 13:38
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα βρίσκονται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου live στο Θέατρο Δάσους
20.05.2016 14:37
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας θα εμφανιστεί μαζί με τους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Δάσους, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου live στο Θέατρο Βράχων
12.05.2016 17:08
Μετά από μια ηθελημένη χειμερινή ενδοσκόπηση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να σταθούν με αυθεντικότητα και καλή διάθεση στο μουσικό γίγνεσθαι του φετινού καλοκαιριού.