Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σταύρος Λάντσιας παρουσιάζει το Ημερολόγιο Ονείρων, στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

Ο Σταύρος Λάντσιας παρουσιάζει το Ημερολόγιο Ονείρων, στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

Το Μουσικό Προαύλιο Badminton 2013 φιλοξενεί το διακεκριμένο συνθέτη και πιανίστα Σταύρο Λάντσια σε μια συναυλία με τίτλο “Ημερολόγιο ονείρων”, την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013.

 

Ο Σταύρος Λάντσιας , ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους έλληνες συνθέτες μελωδικής μουσικής, παρουσιάζει το «Ημερολόγιο ονείρων» αλλά και έργα από τους προηγούμενους προσωπικούς του δίσκους.

 

Το «Ημερολόγιο Ονείρων» είναι μια ποιητική συλλογή δίχως λόγια. Μελωδίες που ο Σταύρος Λάντσιας τις αισθάνθηκε σαν τα όνειρα που βλέπουμε, μα όταν ξυπνάμε δεν θυμόμαστε ακριβώς, σαν αναμνήσεις ονείρων, που δεν ήθελε να ξεχαστούν.

 

Το “Ημερολόγιο Ονείρων” κυκλοφορεί ήδη σε cd από την ARGOMUSIC. Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει σε συλλεκτική έκδοση (500 αριθμημένα αντίτυπα) διπλού άλμπουμ βινυλίου υψηλής ποιότητας (HQ 180g), με νέο mastering 24bit/48khz. Η απόφαση κυκλοφορίας συλλεκτικού βινυλίου πάρθηκε έπειτα από προτροπές και προτάσεις συλλεκτών βινυλίου, αλλά και λάτρεις του, υψηλής ποιότητας, αναλογικού ήχου (audiophiles).    

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Δημήτρης Χουντής: σοπράνο σαξόφωνο

Alfredo Shtuni: βιολί

Αλέξανδρος Μποτίνης: τσέλο

Μιχάλης Καλκάνης: κοντραμπάσο

Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα

 

Ηχοληψία: Γιάννης Σκανδάμης

Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Σταύρος Λάντσιας, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος & Γιώργος Καλούδης στην Αγγλικανική Εκκλησία
20.01.2017 14:09
Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ώρα 20:30, στην Αγγλικανική Εκκλησία Αθηνών, ο πιανίστας και συνθέτης Σταύρος Λάντσιας παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με βάση τις μελωδικές του συνθέσεις. Μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσετε τους φυσικούς ήχους των μουσικών οργάνων σ΄ έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής.
Οι Human Touch live στη σκηνή του Faust
05.12.2016 15:33
Οι Human Touch (David Lynch, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Σταύρος Λάντσιας) θα ανέβουν στη σκηνή του Faust για ακόμη ένα live την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.
Ο Πέτρος Κλαμπάνης και ο Σταύρος Λάντσιας live στο Atheneaum Κελάρι
09.11.2016 11:29
Το ATHENEAUM Κελάρι έχει την τιμή να φιλοξενεί δύο από τους σημαντικότερους και καταξιωμένους μουσικούς της jazz σκηνής, τον Σταύρο Λάντσια και τον Πέτρο Κλαμπάνη, που ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τα προσωπικά τους album καθώς και μουσική εμπνευσμένη από την ελληνική μουσική παράδοση.
Piano Trio +: Ο Σταύρος Λάντσιας live στο Athenaeum
18.03.2016 15:41
Την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, ο Σταύρος Λάντσιας θα βρίσκεται ξανά στο Athenaeum "Kελάρι".
Σταυρός του Νότου: Πρόγραμμα Μαρτίου 2016
02.03.2016 10:59
Ο Σταυρός του Νότου, το αγαπημένο στέκι του Νέου Κόσμου, ανακοίνωσε το μουσικό πρόγραμμα Μαρτίου 2016 για τις τρεις σκηνές του (Κεντρική Σκηνή, Club, Plus), ενώ μας έδωσε και μία πρώτη γεύση από τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει τον Απρίλιο!