Το Μουσικό Προαύλιο Badminton θα υποδεχθεί τις Ελένη Δήμου, Λένα Αλκαίου και Ερωφίλη σε δυο βραδιές με τίτλο “Viva Zambetas” με τραγούδια του μεγάλου συνθέτη, στις 19 και 20 Ιουλίου 2013.

Τρεις εντός κλίματος φωνές, σε τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα που επηρέασαν πολλούς μεταγενέστερους συνθέτες. Τραγούδια που διακρίνονται για την ευρηματικότητα τους.

Τραγούδια όπως τα: «Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ», « Κοντά στα ξημερώματα», «Όταν θα λάβεις αυτό το γράμμα», «Δειλινά», «Πού πας χωρίς αγάπη», «Μάλιστα κύριε», «Τι γλυκό να σ’ αγαπούν» κ.ά.

Είναι γνωστή σε όλους μας η διαδρομή της Ελένης Δήμου. Μία ερμηνεύτρια με καλοζυγισμένη φωνή, αριστοτεχνική, εύληπτη, ευγενική, φυσική, όμορφη!

Επίσης γνωστή είναι η δημιουργική προσήλωση της Ερωφίλης στο ελληνικό τραγούδι ως μέλος του φωνητικού τρίο «Τρίφωνο».

Και η Λένα Αλκαίου γνωστή για τις μοναδικές ερμηνείες της στα τραγούδια του Ζαμπέτα, καθώς ερμηνεύει τα διαχρονικά άσματα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη με μοναδικό τρόπο.

Η συνύπαρξη των τριών ερμηνευτριών, υπόσχεται βραδιές όπου τα τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα, θα αποδοθούν με εκφραστική πληρότητα, πάθος, ενέργεια, ρυθμική και μελωδική αρτιότητα.

Παίζουν οι: Δημήτρης Μαργιολάς (μπουζούκι), Δήμος Πολυμέρης (ακορντεόν), Γιώτης Σαμαράς (κιθάρες).