Το Πολιτιστικό Κέντρο Ακαδήμεια ανακοινώνει το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα για την περίοδο 8-10 Ιουλίου 2013, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Δευτέρα 8/7 με Τετάρτη 10/7 στο Ακαδήμεια

Πλησιάζουμε στη μέση του καλοκαιριού και οι παραστάσεις στην αυλή του Ακαδήμεια και τα εργαστήρια συνεχίζονται προσφέροντας δροσιά, γέλια και ξέγνοιαστες στιγμές!

Πάρτε μια γεύση παρακάτω από τις εκδηλώσεις την ερχόμενης εβδομάδας και κάντε κλικ σε ό,τι σας ενδιαφέρει για περισσότερες λεπτομέρειες!!!

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 8:30μ.μ. η Αγνή Στρουμπούλη θα μας αφηγηθεί για πετειναράκια, δράκους κι αγριόκυκνους, που θα ξεπηδήσουν μέσα από λαϊκά παραμύθια από την Ελλάδα.

Την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 8:30μ.μ. το Θέατρο Κούκλας Κοκου-Μουκλό θα παρουσιάσει την παράσταση “Οικολογήματα” όπου θα γνωρίσουμε παρέα τις περιπέτειες των ηρώων στην προσπάθειά τους να κάνουν ομορφότερη τη γη μας!

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 8:30μ.μ. ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα βγαίνει σεργιάνι στην αυλή με την Αγλαΐα, τα κολλητήρια και όλο το ελληνικό θέατρο σκιών και σκορπάει γέλια σε μικρούς και μεγάλους!!!

Εργαστήρια για παιδιά

Ο Σίντο το πάντα τη Δευτέρα 8/7 με τα Εργαστήρια Μουσικής Προπαιδείας για παιδιά 2-6 ετών και το Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά 3-6 ετών την Τετάρτη 10/7 σας περιμένουν να μάθετε παίζοντας!!!

Οι νότες κολυμπούν και τα παραμύθια ζωντανεύουν μέσα από τα παιδιά!!!