Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ιούλιος στο Ακαδήμεια

Ιούλιος στο Ακαδήμεια

Το Πολιτιστικό Κέντρο Ακαδήμεια ανακοινώνει το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα για την περίοδο 8-10 Ιουλίου 2013, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

 

Δευτέρα 8/7 με Τετάρτη 10/7 στο Ακαδήμεια

Πλησιάζουμε στη μέση του καλοκαιριού και οι παραστάσεις στην αυλή του Ακαδήμεια και τα εργαστήρια συνεχίζονται προσφέροντας δροσιά, γέλια και ξέγνοιαστες στιγμές!

 

Πάρτε μια γεύση παρακάτω από τις εκδηλώσεις την ερχόμενης εβδομάδας και κάντε κλικ σε ό,τι σας ενδιαφέρει για περισσότερες λεπτομέρειες!!!

 

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 8:30μ.μ. η Αγνή Στρουμπούλη θα μας αφηγηθεί για πετειναράκια, δράκους κι αγριόκυκνους, που θα ξεπηδήσουν μέσα από λαϊκά παραμύθια από την Ελλάδα.

 

Την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 8:30μ.μ. το Θέατρο Κούκλας Κοκου-Μουκλό θα παρουσιάσει την παράσταση "Οικολογήματα" όπου θα γνωρίσουμε παρέα τις περιπέτειες των ηρώων στην προσπάθειά τους να κάνουν ομορφότερη τη γη μας!

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 8:30μ.μ. ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα βγαίνει σεργιάνι στην αυλή με την Αγλαΐα, τα κολλητήρια και όλο το ελληνικό θέατρο σκιών και σκορπάει γέλια σε μικρούς και μεγάλους!!!

 

Εργαστήρια για παιδιά

Ο Σίντο το πάντα τη Δευτέρα 8/7 με τα Εργαστήρια Μουσικής Προπαιδείας για παιδιά 2-6 ετών και το Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά 3-6 ετών την Τετάρτη 10/7 σας περιμένουν να μάθετε παίζοντας!!!

Οι νότες κολυμπούν και τα παραμύθια ζωντανεύουν μέσα από τα παιδιά!!!

Σχετικές ειδήσεις
Εργαστήρια Animation για παιδιά από το Exile Room στο ΚΠΙΣΝ
09.01.2017 11:22
Τα εργαστήρια animation του Exile Room επιστρέφουν, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και μάλιστα δωρεάν!
Εκπαιδευτικά προγράμματα Iανουαρίου  στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
29.12.2016 17:04
Δευτέρα με Παρασκευή σχολείο, Σάββατο Κυριακή Μουσείο και τη νέα χρονιά! Κάθε Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου, παιδιά και γονείς γνωρίζουν το συναρπαστικό κόσμο του Μουσείου μέσα από παραμύθια, διαδραστικές ξεναγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, φωτογραφία και μουσική ενώ τα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια γεμίζουν το Μουσείο δώρα και στολίδια!
Θεατρικά Εργαστήρια για παιδιά και εφήβους στο ΚΘΒΕ
16.09.2016 12:52
Το ΚΘΒΕ διοργανώνει και φέτος Θεατρικά Εργαστήρια για νήπια, παιδιά και εφήβους από 4 έως και 17 ετών.
Μουσικές εκδηλώσεις & εργαστήρια για παιδιά στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
19.04.2016 15:22
Οι προτάσεις του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ για το διάστημα 23 - 24 Απριλίου 2016 περιλαμβάνουν μουσικές εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά.
Πάσχα με παραστάσεις και εργαστήρια στην Παραμυθοχώρα!
12.04.2016 11:58
Η αγαπημένη μας Παραμυθοχώρα έχει ετοιμάσει για τους μικρούς της φίλους ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για τις ημέρες του Πάσχα, με υπέροχες παραστάσεις και ενδιαφέροντα εργαστήρια!