Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Ιούλιος στο Ακαδήμεια

Ιούλιος στο Ακαδήμεια

Το Πολιτιστικό Κέντρο Ακαδήμεια ανακοινώνει το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα για την περίοδο 8-10 Ιουλίου 2013, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

 

Δευτέρα 8/7 με Τετάρτη 10/7 στο Ακαδήμεια

Πλησιάζουμε στη μέση του καλοκαιριού και οι παραστάσεις στην αυλή του Ακαδήμεια και τα εργαστήρια συνεχίζονται προσφέροντας δροσιά, γέλια και ξέγνοιαστες στιγμές!

 

Πάρτε μια γεύση παρακάτω από τις εκδηλώσεις την ερχόμενης εβδομάδας και κάντε κλικ σε ό,τι σας ενδιαφέρει για περισσότερες λεπτομέρειες!!!

 

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 8:30μ.μ. η Αγνή Στρουμπούλη θα μας αφηγηθεί για πετειναράκια, δράκους κι αγριόκυκνους, που θα ξεπηδήσουν μέσα από λαϊκά παραμύθια από την Ελλάδα.

 

Την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 8:30μ.μ. το Θέατρο Κούκλας Κοκου-Μουκλό θα παρουσιάσει την παράσταση "Οικολογήματα" όπου θα γνωρίσουμε παρέα τις περιπέτειες των ηρώων στην προσπάθειά τους να κάνουν ομορφότερη τη γη μας!

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 8:30μ.μ. ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα βγαίνει σεργιάνι στην αυλή με την Αγλαΐα, τα κολλητήρια και όλο το ελληνικό θέατρο σκιών και σκορπάει γέλια σε μικρούς και μεγάλους!!!

 

Εργαστήρια για παιδιά

Ο Σίντο το πάντα τη Δευτέρα 8/7 με τα Εργαστήρια Μουσικής Προπαιδείας για παιδιά 2-6 ετών και το Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά 3-6 ετών την Τετάρτη 10/7 σας περιμένουν να μάθετε παίζοντας!!!

Οι νότες κολυμπούν και τα παραμύθια ζωντανεύουν μέσα από τα παιδιά!!!

Σχετικές ειδήσεις
Μουσικές εκδηλώσεις & εργαστήρια για παιδιά στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
19.04.2016 15:22
Οι προτάσεις του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ για το διάστημα 23 - 24 Απριλίου 2016 περιλαμβάνουν μουσικές εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά.
Πάσχα με παραστάσεις και εργαστήρια στην Παραμυθοχώρα!
12.04.2016 11:58
Η αγαπημένη μας Παραμυθοχώρα έχει ετοιμάσει για τους μικρούς της φίλους ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για τις ημέρες του Πάσχα, με υπέροχες παραστάσεις και ενδιαφέροντα εργαστήρια!
Νέα δημιουργικά εργαστήρια στην Πύρνα μέχρι τον Ιούνιο 2016
04.02.2016 10:11

Η Πύρνα προσκαλεί μικρούς αλλά και μεγάλους στα δημιουργικά εργαστήρια που έχει προγραμματίσει για την περίοδο Φεβρουάριος - Ιούνιος 2016.
Εργαστήρια Microscience στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
29.01.2016 13:36
Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS και o Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Μαθηματικών STEM Education διοργανώνουν, για ακόμη μια φορά, εργαστήρια Μικροεπιστήμης Microscience για μαθητές Δ’, Ε’ & Στ΄Δημοτικού και Γυμνασίου, τις 4 Κυριακές του Φεβρουαρίου.
Χριστούγεννα στο Θέατρο της Ημέρας: Εργαστήρια και θεατρικά παιχνίδια για παιδιά
07.12.2015 11:36
Το Θέατρο της Ημέρας έβαλε τα γιορτινά του…και ετοίμασε για τους μικρούς του φίλους ένα πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις, εργαστήρια κατασκευών και θεατρικά παιχνίδια για τις μέρες των διακοπών.