Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

«Τρεις εικαστικοί στο Porto Paros»: Έκθεση στην Πάρο

«Τρεις εικαστικοί στο Porto Paros»: Έκθεση στην Πάρο

Το ξενοδοχείο PORTO PAROS στις Κολυμπήθρες παρουσιάζει την έκθεση «Τρεις εικαστικοί στο Porto Paros»

 

από τις 22 Ioυνίου μέχρι τέλος Αυγούστου.

Στην έκθεση «Τρεις Εικαστικοί στο Porto Paros» παρουσιάζονται έργα τριών καλλιτεχνών. Ο Jan Mulder δημιουργεί αφηρημένα έργα με λάδι σε καμβά, που παραπέμπουν στον αφηρημένο αμερικανικό εξπρεσιονισμό, ο Αποστόλης Ζολωτάκης δημιουργεί, επίσης, έργα αφηρημένα με ακρυλικά σε καμβά ενώ σε άλλα έργα μπλέκει τον χώρο του συγκεκριμένου με το αφηρημένο χρησιμοποιώντας μεικτές τεχνικές. Η Κέλλυ Αθανασιάδου δημιουργεί έργα γλυπτικής από μαχαίρια δερματοκοπής.

O Jan  Mulder διατηρεί το ατελιέ του στην Πάρο πάνω από δέκα χρόνια. Ο Ζολωτάκης εκθέτει από το 2010 στην Holland Tunnel και από το 2011 στο Porto Paros, ενώ πέρσι συνέκθεσε με τον Jan Mulder στην Δημοτική Πινακοθήκη Πάρου. Η Αθανασιάδου εγκαινίασε την εικαστική της παρουσία στην Πάρο το 2012 με ατομική  έκθεση στην Αποθήκη. Φέτος «συστεγάζονται» στο foyer και στο lobby του ξενοδοχείου Porto Paros.

 

Ο Αποστόλης Ζολωτάκης γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Σπούδασε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών Minerva του Groningen της Ολλανδίας. Ζει και εργάζεται στην Ουτρέχτη. Έχει συμμετάσχει σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ευρώπη και την Ασία.

Ο Jan Mulder γεννήθηκε το 1955 στο Almelo της Ολλανδίας. Σπούδασε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Ολλανδίας. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 30 ατομικές και 60 ομαδικές εκθέσεις σε όλον τον κόσμο. Eίναι πρόεδρος του Dutch Tide Foundation.

Η Κέλλυ Αθανασιάδου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στη Θεσσαλονίκη και μάρκετινγκ στη Βρέμη και την Αθήνα καθώς και σχέδιο υποδημάτων στο Μιλάνο. Ασχολείται με τη γλυπτική μετάλλου από ανακυκλώσιμα βιομηχανικά υλικά. Έχει εκθέσει ατομικά και ομαδικά στην Ελλάδα και παράλληλα επιμελείται εικαστικών εκθέσεων. 

 

με την υποστήριξη του Φεστιβάλ στο Πάρκο Πάρου

 

Σχετικές ειδήσεις
Paros, έκθεση της Martha Jungwirth στις Kalfayan Galleries
06.12.2016 17:19
Οι Kalfayan Galleries σε συνεργασία με την Galerie Krinzinger (Βιέννη) παρουσιάζουν την ατομική έκθεση της διεθνούς φήμης εικαστικού Martha Jungwirth με έργα από τη σειρά ‘Paros’ (2015) τα οποία εμπνεύστηκε και δημιούργησε στο ομώνυμο ελληνικό νησί. Η έκθεση αποτελεί ιδέα της Antonia Rahofer.
Τάσεις: Ζωγραφική έκθεση στο Contemporary Space Athens
09.11.2016 13:27
Η ομάδα «Ανεξάρτητοι Εικαστικοί Καλλιτέχνες» παρουσιάζει την ζωγραφική έκθεσή της με τίτλο «Τάσεις» στο Contemporary Space Athens, στην Πλάκα.
27 Εικαστικοί & 27 Σχεδιαστές Κοσμημάτων στην Αίθουσα Τέχνης ΕΓΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑ
22.07.2016 16:18
Από 30 Ιουλίου 2016 θα φιλοξενείται στην Αίθουσα Τέχνης ΕΓΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑ έκθεση με εικαστικά κοσμήματα 27 σχεδιαστών από την πλατφόρμα A JEWEL MADE IN GREECE σε συνομιλία με ζωγραφικά έργα τέχνης μικρής κλίμακας 27 εικαστικών.
Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης @ Studio 265: Ομαδική έκθεση στην Πάρο
22.07.2016 11:20
Στα καινούρια γραφεία του Studio 265, στην Πάρο, θα παρουσιαστούν έργα της Έλλης Κουτσουκέλλη και του Νάκη Ταστσιόγλου, από τις 29 Ιουλίου 2016.
Ευρήματα: έκθεση των Άρη Κατσιλάκη - Κωνσταντίνας Δούνια στο K&K Showroom
16.03.2016 11:27
Οι εικαστικοί Άρης Κατσιλάκης και Κωνσταντίνα Δούνια, συνεκθέτουν στο K&K Showroom παρουσιάζοντας ένα μέρος από την καινούργια τους ατομική δουλειά.