Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Θάνος Μικρούτσικος: Πάντα γελαστοί και γελασμένοι, στο Ηράκλειο Κρήτης

Θάνος Μικρούτσικος: Πάντα γελαστοί και γελασμένοι, στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει στο Θέατρο “Τεχνόπολις” στο Ηράκλειο Κρήτης, τη μουσική του παράσταση με τίτλο “Πάντα γελαστοί και γελασμένοι” και ερμηνευτές τους Μανώλη Μητσιά, Γιάννη Κότσιρα, Δημήτρη Μπάση και Ρίτα Αντωνοπούλου, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013, στις 21.30.

 

Έτσι χαρακτηρίστηκε η συναυλία «Πάντα Γελαστοί και Γελασμένοι» που δόθηκε πριν λίγες ημέρες στο Ηρώδειο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών, από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

Στο κατάμεστο Ηρώδειο ο κόσμος σιγοτραγούδησε τα ομορφότερα λαϊκά τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, αλλά και εκείνα που ο ίδιος χαρακτηρίζει πολιτικά τραγούδια λαϊκού αισθήματος.

«Άννα μην κλαις», «Ελένη», «Ατομική ενέργεια», «Ρόζα», «Πάντα Γελαστοί και Γελασμένοι» …

 

Το Ηράκλειο λοιπόν, ο Θάνος Μικρούτσικος, επέλεξε για να παρουσιάσει αυτή την ιδιαίτερη συναυλία, έχοντας στο πλευρό του 4 από τις καλύτερες φωνές, τον Μανώλη Μητσιά, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Δημήτρη Μπάση και την Ρίτα Αντωνοπούλου.

 

«Πάντα Γελαστοί και Γελασμένοι», ο τίτλος του ζεϊμπέκικου που παρέδωσαν στην Ιστορία ο Θ. Μικρούτσικος και ο Δημήτρης Μητροπάνος και έγινε ο τίτλος της συναυλίας, βασισμένη σε στίχους μεγάλων ποιητών, αλλά κυρίως του Άλκη Αλκαίου στην μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένη η συναυλία.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
12.01.2017 16:19
Από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά μετά από πολύ καιρό τον Χρήστο Θηβαίο στο Γυάλινο, για μια σειρά παραστάσεων που ονόμασαν «Στη χώρα των θαυμάτων». Μαζί τους η νέα ερμηνεύτρια του Θάνου Μικρούτσικου, Μαριάννα Πολυχρονίδη.
Στην ομίχλη των καιρών: Ο Θάνος Μικρούτσικος στο στούντιο για το νέο του δίσκο
02.11.2016 16:56
Ο Θάνος Μικρούτσικος ηχογραφεί στο στούντιο τα νέα του τραγούδια, τα περισσότερα από τα ποοία είναι σε εξαιρετικούς στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Αιγάλεω
31.08.2016 11:35
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο πλαίσιο της περιοδείας του θα εμφανιστούν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής στο Αιγάλεω.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Τεχνόπολις
21.07.2016 13:36
Την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχονται πλήρως φορμαρισμένοι στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο!
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Θέατρο Πέτρας
18.05.2016 16:54
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.