Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Cinema Paradiso, στο Μουσικό Προαύλιο Badminton 2013

Cinema Paradiso, στο Μουσικό Προαύλιο Badminton 2013

Το Μουσικό Προαύλιο Badminton παρουσιάζει τους Cinema Paradiso σε μια μουσική βραδιά που θα μας ταξιδέψει από τον Ennio Morricone έως το Μάνο Χατζιδάκι, την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013, στις 21.00.

Οι Cinema Paradiso, που ξεχώρισαν στις μουσικές σκηνές το τελευταίο διάστημα, αποτελούν ένα νέο δεκαμελές μουσικό σχήμα, μια σύμπραξη φίλων που εμπεριέχει σχεδόν τρεις γενιές, 9 μουσικούς + 1 γιατρό (για καλό και για κακό όπως λένε και οι ίδιοι)!

Ιχνηλατούν προσωπικές μνήμες μέσα από την εμπειρία του σινεμά και σ’ αυτή την ιδιαίτερη περιπλάνησή τους συναντούν τις δικές μας μνήμες κι εμπειρίες με τρόπο άμεσο και βιωματικό.  Το πρώτο μέρος ξεκινά στους χτύπους της καρδιάς με το “Struggle for Pleasure” του Wim Mertens. Η συνέχεια περιλαμβάνει ποικιλία ηχοχρωμάτων: το “Broken Bicycles” του Tom Waits ή το ομώνυμο “Cinema Paradiso” του Ennio Morricone.

Οι G. Bregovic, N. Piovani, M. Jaubert, Μ. Χατζιδάκις και σύγχρονοι Έλληνες συνθέτες αποτελούν μερικούς από τους πρωταγωνιστές του δεύτερου μέρους που περνά σε ηχοχρώματα Βαλκάνια, μεσογειακά και ελληνικά.

Cinema Paradiso:
Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι
Σοφία Ροσμαράκη: πιάνο
Ευαγγελία Λοφίτου: ακορντεόν
Γκαλινα Μπράτουσκα: βιολί
Στέφανος Γιαννόπουλος: τσέλο
Eυγένιος Μπράτουσκα: κοντραμπάσο
Αλεξανδρος Μουζακίτης: κιθάρα
Χριστίνα Κατσιάρη: κιθάρα
Έλσα Σκλαβενίτη: τραγούδι
Ιάκωβος Παυλόπουλος: κρουστά

Σχετικές ειδήσεις
Ακύρωση - Ο Κώστας Μακεδόνας και η Βίκυ Καρατζόγλου στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο
06.12.2016 16:17
Ο Κώστας Μακεδόνας, μία από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, παρέα με την Βίκυ Καρατζόγλου και έξι εξαιρετικούς μουσικούς, από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και για όλα τα Σάββατα μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου θα εμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. - Οι συναυλίες ακυρώνονται
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
11.10.2016 16:24
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος θα εμφανιστεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage.
O Jerome Kaluta συναντά την Idra Kayne στο προαύλιο της ΕΡΤ!
07.07.2016 10:24
Η ΕΡΤ σε σύμπραξη με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν ένα ξεχωριστό «μουσικό καλοκαίρι», ως ανταπόδοση στους πολίτες που από το υστέρημα ή το περίσσεμα τους, χρηματοδοτούν την ύπαρξη και λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Γκαλά όπερας με Πρωταγωνιστές της ΕΛΣ στον προαύλιο χώρο του ΚΠΙΣΝ
30.06.2016 14:39
Ένα εντυπωσιακό Γκαλά Όπερας, στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ -μπροστά από το εντυπωσιακό κανάλι- , θα παρουσιάσουν οι πρωταγωνιστές της ΕΛΣ Τάσος Αποστόλου, Βασιλική Καραγιάννη, Μαρία Μητσοπούλου, Δημήτρης Πλατανιάς, Γιάννης Χριστόπουλος, την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 20.30.
Μουσική για το νέο κόσμο από το ARTéfacts Ensemble και τους Όχι Παίζουμε στη Στέγη
04.04.2016 16:40
Ένα καινούριο μουσικό πείραμα γεννιέται στη φιλόξενη γειτονιά της Στέγης με ξεχωριστό ρυθμό από το μουσικό σύνολο ARTéfacts, την ομάδα παραστατικών τεχνών Όχι Παίζουμε και αληθινά βιώματα.