Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Θερινή γιορτή της ECM 2013

Θερινή γιορτή της ECM 2013

Η ιστορική δισκογραφική εταιρεία ECM διοργανώνει και αυτή τη χρονιά τη θερινή γιορτή στα γραφεία της στον Υµηττό με σκοπό να γνωρίσουμε από κοντά τους εκπροσώπους της εταιρείας στην Ελλάδα και να αγοράσουμε σε τιμές κόστους σημαντικά cd της δισκογραφίας.

 

Οι θερινές γιορτές της ECM είναι ένας μικρός θεσμός, διανύοντας φέτος τον τρίτο χρόνο διοργάνωσής τους.

Εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν τα δυο προηγούμενα χρόνια την Μικρή Άρκτο επιθυμώντας να γνωρίσουν από κοντά την ECM και τους ανθρώπους που την εκπροσωπούν στην Ελλάδα.

 

Στόχος αυτών των γιορτών είναι:

• Να δώσουμε τη δυνατότητα στους φίλους της ECM να προμηθευτούν σε τιμές κόστους CD – βινύλια και DVD που είναι περιζήτητα ή και σπάνια.

• Να δώσουμε τη δυνατότητα σε νέους μουσικόφιλους :

- Να έρθουν σε επαφή με τον ήχο της ECM, παρέχοντας τη δυνατότητα να ακούσουν τη μουσική που επιθυμούν και να γνωρίσουν νέους καλλιτέχνες .

- Να δουν και να προμηθευτούν το οπτικό υλικό της ECM (αφίσες, πληροφοριακό υλικό – καταλόγους καλλιτεχνών κ.α.)

- Να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις νέες προτάσεις της ECM, που μόλις βγήκαν από το στούντιο .

 

Η γιορτή της ECM θα ξεκινήσει την Παρασκευή 5 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυστα γραφεία της Μικρής Άρκτου (Γρηγορίου  Κυδωνιών 21, στον Υμηττό). Τις ημέρες αυτές η γιορτή θα μεταφερθεί και στο διαδίκτυο για εκείνους που είναι μακριά και δεν θα τα καταφέρουν να έρθουν.

Σχετικές ειδήσεις
9η Γιορτή Μουσικής στη Ρόδο
13.07.2016 16:25
Η 9η Γιορτή Μουσικής στο Άλσος Αγίου Σουλά Σορωνής Ρόδου, ανοίξει τα μικρόφωνα και τις εντάσεις το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου 2016!
Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2016: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων σε 37 πόλεις της Ελλάδας
14.06.2016 13:45
Φέτος, με την υποστήριξη και το πάθος χιλιάδων πολιτών, καλλιτεχνών, ιδιωτών, εθελοντών και διοργανωτών, 37 πόλεις συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με σκοπό να πλημμυρίσουν με μελωδίες γειτονιές, πλατείες, πεζόδρομους και πάρκα της Ελλάδας, από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου.
Ευρωπαΐκή Γιορτή της Μουσικής 2016: εκδηλώσεις σε 30 πόλεις της Ελλάδας
26.05.2016 13:13
Για 17η συνεχόμενη χρονιά, εκατοντάδες διοργανωτές, χιλιάδες καλλιτέχνες και εθελοντές προετοιμάζονται για να γεμίσει κάθε γωνιά της χώρας με ήχους, χρώματα και εύθυμες νότες, και για το μελωδικότερο θεσμό της χωρας, την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μουσικής 2016 στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.05.2016 11:45
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με τίτλο Νότες και λέξεις, για μικρούς και μεγάλους.
Έργα Νίλσεν, Βασκς και Μπερλιόζ από την ΚΟΘ στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
04.04.2016 12:34
Η δεύτερη στη σειρά συναυλία της Κ.Ο.Θ. στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου 2016, αποτελεί μία υπέροχη μουσική περιήγηση, που ξεκινά μία ηλιόλουστη ημέρα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, συνεχίζεται με ένα βραδινό περίπατο στη φύση και καταλήγει σε ένα ψυχεδελικό ταξίδι στα άδυτα της ανθρώπινης φαντασίας, με οδηγούς τα έργα των Νίλσεν, Βασκς και Μπερλιόζ.