Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιάννης Κότσιρας τραγουδά για την ΑΚΤ-ΕΙΝ

Ο Γιάννης Κότσιρας τραγουδά για την ΑΚΤ-ΕΙΝ

Ο Γιάννης Κότσιρας αποδεχόμενος την πρόταση της ΑΚΤ-ΕΙΝ προσφέρει μια μοναδική συναυλία για τους σκοπούς της , στο Θέατρο Βεάκειο την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013  στις 21:30. Μία συνεργασία με στόχο την ενημέρωση και την αλληλεγγύη .

 

Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν ίσως ο πιο επιτυχημένος για τον Γιάννη Κότσιρα. Οι παραστάσεις του σε όλη την Ελλάδα, ήταν κάτι παραπάνω από πλήρεις, ενώ οι εντυπώσεις του κόσμου από αυτές ήταν εξαιρετικά θετικές.

 

Ταυτοχρόνα πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το καινούριο του CD με τον τίτλο “ Μουσικό Κουτί”, το οποίο έλαβε τις καλύτερες κριτικές ενώ η υποδοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης.

 

Στην παρέα του αυτή τη φορά έχει έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς: τον Στάθη Δρογώση. Η πρώτη συνάντηση των δύο καλλιτεχνών ήταν στα τέλη του 2003, όταν ο Στάθης Δρογώσης κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό δίσκο του “Ο χειμώνας δεν θα' ρθει”,  στον οποίο ο Γιάννης Κότσιρας τραγούδησε μαζί του το τραγούδι “Βιαστικό Πουλί του Νότου” ενώ η τελευταία του δουλειά με τον τίτλο “Όμορφη Ζωή” κυκλοφόρησε το 2010 και διανέμεται δωρεάν από την Antelma Music.

 

Οι δυο τους λοιπόν ετοίμασαν μία συναυλία με πολύ αγαπημένα τραγούδια, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και έναν σύγχρονο λόγο που όλοι μας έχουμε ανάγκη σήμερα.

Τις ενορχηστρώσεις έχει αναλάβει ο Άκης Κατσουπάκης ο οποίος παίζει πιάνο και πλήκτρα, στα τύμπανα ο Γρηγόρης Σιντρίδης, στο μπάσο ο Δημήτρης Μουτάφης, στην κιθάρα ο Κώστας Μιχαλός και στο μπουζούκι αλλά και σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων ο Βαγγέλης Μαχαίρας.

Η ΑΚΤ-ΕΙΝ είναι μια κοινωνική συνεταιριστική μη κερδοσκοπική επιχείρηση, που στόχο έχει την προώθηση και ένταξη στην οικονομική και  κοινωνική ζωή και την απασχόληση, ατόμων που αντιμετωπίζουν  κοινωνικό και οικονομικό  αποκλεισμό και γενικότερα την  κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων που ανήκουν στις «Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού» . «Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού» είναι οι  ομάδες  πληθυσμού που η ένταξή τους στην κοινωνική και οικονομική ζωή εμποδίζεται από σωματικά και ψυχικά αίτια ή  προηγούμενη παραβατική συμπεριφορά και κοινωνικές διακρίσεις. Σε αυτές ανήκουν άνεργοι , άτομα με αναπηρίες, απεξαρτημένα από ουσίες άτομα, οροθετικοί,  και αποφυλακισμένοι.  Στόχος μας η  επανένταξη τους στην αγορά εργασίας είτε μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας είτε μέσω της κατάρτισης και της ανάπτυξης των προσωπικών δεξιοτήτων τους.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών της ΑΚΤ-ΕΙΝ

 

ΑΚΤ-ΕΙΝ

Μια κοινωνική-συνεταιριστική μη κερδοσκοπική επιχείρηση για την κοινωνική ενσωμάτωση ατόμων που ανήκουν στις Ευάλωτες Ομάδες.

 

Οργάνωση παραγωγής: Menta Art Events

Μαζί του ο Στάθης Δρογώσης

Σχετικές ειδήσεις
Εδώ στο Νότο: Νταλάρας, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας μαζί στην Ακτή Πειραιώς
02.11.2016 11:37
Στη σκηνή της Ακτής της οδού Πειραιώς, από τις 4 Νοεμβρίου, ανεβαίνουν μαζί ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, με τη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη, σε ένα πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς, ωραίες μουσικές και τα καλύτερα τραγούδια τους.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας με την «Παραγγελιά» στο Σχηματάρι
18.08.2016 11:26
Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν με τα καλύτερα τραγούδια της "Παραγγελιάς" και στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 θα βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας με την «Παραγγελιά» στην Καλαμάτα
29.07.2016 14:40
Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στην Καλαμάτα με τα καλύτερα τραγούδια της "Παραγγελιάς" για δύο μοναδικές συναυλίες στο Θέατρο Κάστρου, στις 8 & 9 Αυγούστου 2016.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας live στο Θέατρο Δάσους
25.05.2016 17:08
Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Δάσους, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους.
Ο Γιάννης Κότσιρας σε ευρωπαϊκή περιοδεία
18.03.2016 11:23
Τι θα λέγατε για δύο ώρες απόλυτης μουσικής απόλαυσης δίχως ίχνος ηλεκτρισμού και παραμόρφωσης;