Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο ProleteR για πρώτη φορά live στην Αθήνα για δύο μοναδικά dj set!

Ο ProleteR για πρώτη φορά live στην Αθήνα για δύο μοναδικά dj set!

Ο Γάλλος ProleteR, ο παραγωγός που έχουμε ήδη γνωρίσει μέσα από τo τεράστιο hit Τhe Misfit song έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για δύο ξεχωριστά live dj set!

 

Τετάρτη 3 Ιουλίου στο Tiki Bar στο Κουκάκι και Πέμπτη 4 Ιουλίου στο Floral στην πλατεία Εξαρχείων.

 ProleteR: Ένας από τους πιο ανερχόμενους beatmaking παραγωγούς της σύγχρονης γαλλικής μουσικής σκηνής! Γεννημένος κιθαρίστας, έκανε  μια διαδρομή 10 χρόνων με διάφορα ροκ συγκροτήματα, πριν καταλάβει ότι η κλήση του ήταν προς τον ήχo και τον ρυθμό που τελικά τον κέρδισε και φάνηκε να γνωρίζει καλύτερα από όλους.

Η μεγάλη ώθηση έγινε όταν κάποιοι φίλοι MC της hip hop σκηνής, συνεργάστηκαν μαζί του και έτσι κυκλοφόρησαν δύο άλμπουμς με την συμμετοχή του: τα Deadringer των RJD2  και  Entroducing του dj Shadow. Μετά από αυτά αποφάσισε να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο 30χρονος παραγωγός έχει αναπτύξει έναν μοναδικό συνδυασμό μεταξύ των  hip hop beat και  jazz/Charleston κομματιών με τον πλούσιο ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας. Το πρώτο του EP με τίτλο Curses from past time κυκλοφόρησε στα τέλη του 2011 και γνώρισε τεράστια απήχηση ενώ αμέτρητα ήταν τα downloads από το διαδίκτυο και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει καμία προώθηση από τον ίδιο ή την εταιρεία που τον εκπροσωπούσε.

Το δεύτερο EP του με τίτλο Feeding the lions είναι μια συνέχεια του ήχου του αλλά σίγουρα πιο καινοτόμο από το προηγούμενο. Το μουσικό αποτέλεσμα είναι ακαταμάχητο και πρόκειται για ένα συνονθύλευμα από broken beats, vintage swing, jazz, charleston και τόσους άλλους ήχους που φιλτράρονται μέσα από ρυθμούς hip hop, κάνοντας τους πάντες να χορεύουν ασταμάτητα!

Κομμάτια από αυτό το άλμπουμ αλλά και πολλά ακόμη θα μιξάρει για εμάς για δύο βράδια στην Αθήνα. 3 Ιουλίου στο Tiki Bar και 4 Ιουλίου στο Floral!

 

Τετάρτη 3 Ιουλίου | Tiki Bar

Πέμπτη 4 Ιουλίου | Floral café

 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Kaleo live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
21.02.2017 14:18
Boom!!! Οι Kaleo για πρώτη φορά στην χώρα μας! Save the dates and prepare yourselves!
Οι Oceans Of Slumber live στο Fuzz
09.09.2016 15:01
Οι Oceans Of Slumber, ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα και ανερχόμενα συγκροτήματα του σκληρού ήχου έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στο Fuzz Live Music Club!
Η Joanna Drigo για πρώτη φορά live στη Ρότα
18.07.2016 14:09
Η Joanna Drigo έρχεται για πρώτη φορά στη Ρότα τη Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016.
Οι Annihilator live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.05.2016 14:27
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.
Antonio Sanchez & Migration live στο Gazarte
14.04.2016 12:41
Για πρώτη φορά στην Αθήνα ο συνθέτης του Soundtrack της ταινίας Birdman που σάρωσε τα βραβεία στην περσινή τελετή των Βραβείων Oscar!