Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Μουσική Οδύσσεια

Μουσική Οδύσσεια
Οι Soda Inc έχουν κερδίσει την εκτίμηση του ελληνικού κοινού με τις τελευταίες κυκλοφορίες τους και το τρίτο album της καριέρας τους για λογαριασμό της Klik Records. Οι Soda Inc είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Babak Shayan και Jon Silva. Έχοντας ήδη στο δυναμικό τους δύο albums με την Γερμανική Plastic city, επεχείρησαν το τρίτο τους βήμα.

Ο ήχος τους έχει στοιχεία από διάφορα είδη μουσικής, όπως deep house, tech house και acid, σε συνδυασμό με τις επιρροές και τις προσωπικές προτιμήσεις των δύο παραγωγών.

Ποιοτικές house παραγωγές, δημιουργημένες με τον ιδιαίτερο τρόπο που οι δύο tech house Γερμανοί παραγωγοί γνωρίζουν. Με το funky στοιχείο να κυριαρχεί, οι Babak Shayan και Jon Silva αποδεικνύουν ότι ξέρουν πολύ καλά, πώς μπορούν να σας κάνουν να χαμογελάσετε στο άκουσμα του νέου τους project.

Σχετικές ειδήσεις
“Je Di Oui”: Το νέο άλμπουμ των  Pink Martini
01.11.2016 13:31
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Pink Martini, επιστρέφουν και μας προσκαλούν σε χαρούμενους ήχους με το νέο τους άλμπουμ “Je Di Oui” που θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Half Note
20.10.2016 14:59
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
Bob Dylan: The 1966 Live Recordings
29.09.2016 09:47
Η Columbia Records και η Legacy Recordings παρουσιάζουν το συλλεκτικό boxset Bob Dylan: The 1966 Live Recordings που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.
Τα 5 Στοιχεία, με την Άννα Μπουρμά στο Φεστιβάλ Μαραθώνα 2016
30.08.2016 13:21
Η μουσικοθεματική παράσταση «Τα 5 στοιχεία», βασισμένη στη θεωρία των πέντε θεμελιακών στοιχείων κατά τον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο Ησίοδο (φωτιά, αέρας, νερό, γη και ..........), μετά από τα συνεχόμενα sold out την Άνοιξη 2016, ανεβαίνει για πρώτη φορά εκτός πόλης στο Φεστιβάλ Μαραθώνα, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στο υπέροχο λιμανάκι Μάτι της Νέας Μάκρης (Ναυτικός Όμιλος Μάτι).
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus
11.03.2016 12:38
Αμοιβαία εκτίμηση και θαυμασμός ενώνουν τον Ορφέα Περίδη με τη Λιζέτα Καλημέρη. Στοιχεία που τους φέρνουν ξανά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου plus, για μια σειρά παραστάσεων που ξεκινούν την Πρωταπριλιά και θα συνεχιστούν τις Παρασκευές του Απριλίου.