Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Μουσική Οδύσσεια

Μουσική Οδύσσεια
Οι Soda Inc έχουν κερδίσει την εκτίμηση του ελληνικού κοινού με τις τελευταίες κυκλοφορίες τους και το τρίτο album της καριέρας τους για λογαριασμό της Klik Records. Οι Soda Inc είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Babak Shayan και Jon Silva. Έχοντας ήδη στο δυναμικό τους δύο albums με την Γερμανική Plastic city, επεχείρησαν το τρίτο τους βήμα.

Ο ήχος τους έχει στοιχεία από διάφορα είδη μουσικής, όπως deep house, tech house και acid, σε συνδυασμό με τις επιρροές και τις προσωπικές προτιμήσεις των δύο παραγωγών.

Ποιοτικές house παραγωγές, δημιουργημένες με τον ιδιαίτερο τρόπο που οι δύο tech house Γερμανοί παραγωγοί γνωρίζουν. Με το funky στοιχείο να κυριαρχεί, οι Babak Shayan και Jon Silva αποδεικνύουν ότι ξέρουν πολύ καλά, πώς μπορούν να σας κάνουν να χαμογελάσετε στο άκουσμα του νέου τους project.

Σχετικές ειδήσεις
“Je Di Oui”: Το νέο άλμπουμ των  Pink Martini
01.11.2016 13:31
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Pink Martini, επιστρέφουν και μας προσκαλούν σε χαρούμενους ήχους με το νέο τους άλμπουμ “Je Di Oui” που θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.
Bob Dylan: The 1966 Live Recordings
29.09.2016 09:47
Η Columbia Records και η Legacy Recordings παρουσιάζουν το συλλεκτικό boxset Bob Dylan: The 1966 Live Recordings που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus
11.03.2016 12:38
Αμοιβαία εκτίμηση και θαυμασμός ενώνουν τον Ορφέα Περίδη με τη Λιζέτα Καλημέρη. Στοιχεία που τους φέρνουν ξανά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου plus, για μια σειρά παραστάσεων που ξεκινούν την Πρωταπριλιά και θα συνεχιστούν τις Παρασκευές του Απριλίου.
Chicane & Dj Ralf live @ Vilka Area
29.02.2016 13:47
H OBLIVION HEART επιστρέφει δυναμικά σε ένα από τα πιο αγαπημένα dancefloors της Θεσσαλονίκης, στη Βίλκα, υποδέχοντας στις 19 Μαρτίου 2016 δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής, τον Chicane της Modena και Armada Records και τον Dj Ralf της La Terra Records.
Ψήγματα αρχαίου ελληνικού ήχου: απαγγελία στη Μουσική Βιβλιοθήκη
19.02.2016 16:44
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια βραδιά με απαγγελίες και μουσική με τίτλο Ψήγματα αρχαίου ελληνικού ήχου.