Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Μουσικές από το Σαράγεβο

Μουσικές από το Σαράγεβο
To ανοιχτό Θέατρο Καρδαμύλων Αδαμάντιος Λαιμός, στα πλαίσια του φεστιβάλ Χίου θα φιλοξενήσει τον Goran Bregovic την Τρίτη 12 Αυγούστου. Ένα από τα μεγάλα ονόματα του φεστιβάλ με τίτλο, Τέχνη στην Γη Της Μαστίχας αποτελέι σίγουρα ο αγαπημένος στο ελληνικό κοινό Σέρβος μουσικός. Το ονομά του έγινε γνωστό στην Ελλάδα από την συνεργασία του με τον Γιώργο Νταλάρα και από την μουσική που έγραψε για την ταινία Underground.

Ο Goran Bregovic έρχεται στο 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ με τη συνοδεία της Wedding and Funeral Band, για να μας ταξιδέψει στις μουσικές του, που όλοι έχουμε αγαπήσει, αλλά και να μας παρουσιάσει το δίσκο του Karmen with a happy end.

Οι μουσικές και τα τραγούδια που από την Σερβία θα έχουν την τιμητική τους και εμείς καλούμαστε να τα σιγοτραγουδήσαμε και πάλι, σε μια ξεχωριστή, συναρπαστική βραδιά.

Σχετικές ειδήσεις
Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο: Θεοδώρα Μπάκα και Ιάσων Μαρμαράς
18.11.2016 16:46
Η Θεοδώρα Μπάκα και ο Ιάσων Μαρμαράς εμφανίζονται στα πλαίσια των εκδηλώσεων "2016 Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο" στην Αγγλικανική εκκλησία την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου.
«Απρόσμενα» στο Κορωπί: μουσικές συναντήσεις στο «Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ!
02.11.2016 17:17
Tο «Γιαπί» της Ακτ-Ειν στο Κορωπί μας προσκαλεί από τον Νοέμβριο σε «απρόσμενες» μουσικές συναντήσεις με αγαπημένους δημιουργούς!
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη
07.06.2016 12:58
Μία εναλλακτική πρόταση στην καλοκαιρινή διασκέδαση στην πόλη αποτελεί ο κύκλος εκδηλώσεων «Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων κάθε Δευτέρα, από 13 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!