Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Μουσικές από το Σαράγεβο

Μουσικές από το Σαράγεβο
To ανοιχτό Θέατρο Καρδαμύλων Αδαμάντιος Λαιμός, στα πλαίσια του φεστιβάλ Χίου θα φιλοξενήσει τον Goran Bregovic την Τρίτη 12 Αυγούστου. Ένα από τα μεγάλα ονόματα του φεστιβάλ με τίτλο, Τέχνη στην Γη Της Μαστίχας αποτελέι σίγουρα ο αγαπημένος στο ελληνικό κοινό Σέρβος μουσικός. Το ονομά του έγινε γνωστό στην Ελλάδα από την συνεργασία του με τον Γιώργο Νταλάρα και από την μουσική που έγραψε για την ταινία Underground.

Ο Goran Bregovic έρχεται στο 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ με τη συνοδεία της Wedding and Funeral Band, για να μας ταξιδέψει στις μουσικές του, που όλοι έχουμε αγαπήσει, αλλά και να μας παρουσιάσει το δίσκο του Karmen with a happy end.

Οι μουσικές και τα τραγούδια που από την Σερβία θα έχουν την τιμητική τους και εμείς καλούμαστε να τα σιγοτραγουδήσαμε και πάλι, σε μια ξεχωριστή, συναρπαστική βραδιά.

Σχετικές ειδήσεις
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη
07.06.2016 12:58
Μία εναλλακτική πρόταση στην καλοκαιρινή διασκέδαση στην πόλη αποτελεί ο κύκλος εκδηλώσεων «Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων κάθε Δευτέρα, από 13 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
2016 μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο
11.01.2016 17:01
Στο μοναδικής αρχιτεκτονικής ιστορικό κτίριο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, εγκαινιάζεται φέτος τον Ιανουάριο μια πρωτότυπη σειρά συναυλιών που θα διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο, σε έναν χώρο περίφημης ακουστικής, ανοιχτό και φιλόξενο στην κλασική μουσική, αλλά και στους μουσικούς πειραματισμούς.
Ο Τζίμης Πανούσης και οι Μουσικές Ταξιαρχίες στο Gagarin 205
24.11.2015 15:23
Ο Τζίμης Πανούσης και οι Μουσικές Ταξιαρχίες από το χρονοντούλαπο της ιστορίας έρχονται στο Gagarin 205 για 10 παραστάσεις από τις 4 Δεκεμβρίου 2015.