Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι Human Touch Live στο café του Νομισματικού Μουσείου

Οι Human Touch Live στο café του Νομισματικού Μουσείου

Το γνωστό instrumental trio επιστρέφει στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 για ένα ακόμη ταξίδι στους ήχους της world τζαζ μέσα από τον καθαρά προσωπικό και χαρακτηριστικό ήχο που έχουμε αγαπήσει. 

 

Από το βιρτουόζικο μπάσο του Γιώτη Κιουρτσόγλου, στο ταξιδιάρικο σαξόφωνο του David Lynch και το ατμοσφαιρικό πιάνο του Σταύρου Λάντσια, οι Human Touch, το «καλύτερο κρυμμένο μυστικό των Βαλκανίων» και ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα στη χώρα μας, θα αφήσουν το καλοκαιρινό τους «άγγιγμα» στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου για μία μοναδική βραδιά.

 

Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία οργάνων που παίζει ο καθένας, άμεση και επικοινωνιακή, συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα. Ο ήχος τους αποτελεί «ένα πάντρεμα της αυτοσχεδιαστικής τους ικανότητας, της άψoγης μουσικής κατάρτισης και των μουσικών τους καταβολών σε συνδυασμό με την προσπάθεια εύρεσης νέων δρόμων έκφρασης και δημιουργίας», σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του δεύτερού τους δίσκου, «Movin’». 

Από την πρώτη συνεργασία των τριών μουσικών στο project «Έλλη Πασπαλά-David Lynch» στο club «La Luna» στις αρχές της δεκαετίας του ’90 μέχρι και σήμερα, οι εμφανίσεις τους έχουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό. Οι Human Touch έχουν παίξει στα περισσότερα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα γκρουπ με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ.

 

Human Touch

David Lynch: σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά

Γιώτης Κιουρτσόγλου: μπάσο, κρουστά

Σταύρος Λάντσιας: πιάνο, πλήκτρα, ντραμς, κρουστά, κιθάρα, μελόντικα

Also check:

http://www.humantouch.gr/

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Stratum3 στο café του Νομισματικού Μουσείου
20.01.2017 12:58
Οι Stratum3 θα εμφανιστούν στο café του Νομισματικού Μουσείου για ένα live την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, στις 9 μ.μ.
Οι Dilemma live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
27.12.2016 12:16
Οι DILEMMA εμφανίζονται στο café του Νομισματικού Μουσείου και παρουσιάζουν ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα, με μουσικές και κάλαντα, συμβάλλοντας ενεργά στην γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας.
Η Belice live στο café του Νομισματικού Μουσείου
18.05.2016 13:40
Η τραγουδοποιός Belice, με την εκφραστική, λυρικών αποχρώσεων και αέρινη φωνή της έρχεται την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στο café του Νομισματικού Μουσείου να μας ταξιδέψει μαζί με τρείς εξαιρετικούς μουσικούς.
Το ΤΚ Trio live στο Café του Νομισματικού Μουσείου
10.05.2016 13:35
Το ΤΚ Trio έρχεται live στο Café του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016, στις 21.00.
Κυριακή Βιδάλη Organ Trio live στο Café του Νομισματικού Μουσείου
09.03.2016 15:43
Η ανερχόμενη κιθαρίστρια της jazz, Κυριακή Βιδάλη μαζί με δύο νέους μουσικούς, τον Γιώργο Μουτάφη στο οrgan και τον Βαγγέλη Κοτζάμπαση στα τύμπανα, επιστρέφει την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 στο café του Νομισματικού Μουσείου.