Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

The X - Files: I Want to Believe

The X - Files: I Want to Believe
Μόλντερ και Σκάλι επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, έξι χρόνια μετά το τέλος των X-Files, με τη δεύτερη ταινία τους, η οποία έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη στο Λος Αντζελες, ενώ ξεκίνησε και η προβολή της στις ελληνικές αίθουσες.

Παρόντες στην πρεμιέρα ήταν και οι δύο πρωταγωνιστές, Γκίλιαν Αντερσον και Ντέιβιντ Ντουκόβνι, ο οποίος δήλωσε ότι η νέα ταινία «επικεντρώνεται περισσότερο στη σχέση του Μόλντερ και της Σκάλι».

Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Μάρτιο και η υπόθεση κρατείτο ως επτασφράγιστο μυστικό. Μέχρι την πρεμιέρα φυσικά…

Η ταινία I want to Believe κινείται γύρω από το θρυλικό ζευγάρι του FBI, το οποίο καλείται να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης μιας γυναίκας, ξετυλίγοντας σιγά σιγά το κουβάρι μιας περίπλοκης υπόθεσης με την βοήθεια ενός «παραστρατημένου» ιερέα με «ιδιαίτερες» ικανότητες.

Κατά την διάρκεια της αποστολής ο Μόλντερ και η Σκάλι παλεύουν να κρατήσουν τις ισσοροπίες μεταξύ επιστήμης και μεταφυσικής, ενώ παράλληλα η προσωπική τους σχέση παίρνει απρόβλεπτες κατευθύνσεις.

Μια σειρά από δολοφονίες, επιστημονικά πειράματα και ρώσοι εγκληματίες εμπλέκονται σε αυτό το θρίλερ , που αναπτύσσει ένα αυτόνομο σενάριο χωρίς πολλές αναφορές στο περιεχόμενο της τηλεοπτικής σειράς.

Σχετικές ειδήσεις
 «Ένας άλλος κόσμος»: Πρεμιέρα σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Ευρώπη
09.01.2017 14:56
Ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα της στην Ελλάδα, η ταινία «Ένας άλλος κόσμος» περνά και πάλι τα σύνορα της χώρας μας για να ξεδιπλώσει τις ιστορίες της σε Αμερική και Ευρώπη.
08.12.2016 12:21
Στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας της Αγγελικής Κουρούνη «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση» την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.
Υπόθεση Φριτς Μπάουερ: Μυστική Ατζέντα, του Lars Kraume
08.12.2016 11:54
Η νέα ταινία Υπόθεση Φριτς Μπάουερ: Μυστική Ατζέντα, του Lars Kraume, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 από την Strada Films και την Seven Films.
Χρυσή Αυγή – Προσωπική Υπόθεση, της Angélique Kourounis: Προβολή Ντοκιμαντέρ στο Booze
30.09.2016 15:23
Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί προβολή του ντοκιμαντέρ Χρυσή Αυγή – Προσωπική Υπόθεση, της Angélique Kourounis στο Βοοze Upstairs.
Η ταινία
13.09.2016 15:43
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς μας προσκαλεί στην ειδική προβολή της ταινίας «Υπόθεση Νοτόριους» (Notorious - 1946, 101’), του Άλφρεντ Χίτσκοκ, την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016, 20:30, στα παρακάτω 5 μουσεία του Δικτύου του ΠΙΟΠ: Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, Μουσείο Ελιάς & Ελληνικού Λαδιού, Μουσείο Μαρμαροτεχνίας και Μουσείο Μαστίχας Χίου.