Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

O Χρήστος Θηβαίος για 2 εμφανίσεις, στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

O Χρήστος Θηβαίος για 2 εμφανίσεις, στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

Το Μουσικό Προαύλιο Badmintonθα υποδεχθεί τον αγαπημένο τραγουδοποιό και ερμηνευτή Χρήστο Θηβαίο, ο οποίος θα δώσει δυο συναυλίες με τίτλο “Welcome to the show”και , το διήμερο 5-6 Ιουλίου 2013.

 

Welcome to the show

Αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και 15 στιγμιότυπα του Παύλου Σιδηρόπουλου

 

Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο. Δύο βράδια με τα τραγούδια της πιο χαρισματικής προσωπικότητας της ελληνικής ροκ σκηνής. Μυθικών διαστάσεων τραγουδοποιός , ο Παύλος Σιδηρόπουλος ενσάρκωσε μοναδικά το πρότυπο του ροκ περφόρμερ. Με οριακά τραγούδια αλλά και πολυτάραχο βίο, 13 χρόνια μετά το θάνατό του μένει αξέχαστος.

 

Ο Χρήστος Θηβαίος επιλέγει 15 στιγμιότυπα από τη δισκογραφία του Παύλου Σιδηρόπουλου και αναδεικνύει με το δικό του ιδιαίτερο ύφος τραγούδια αντιπροσωπευτικά του μεγάλου ταλέντου του δημιουργού τους. Από το «Άντε και καλή τύχη μάγκες» μέχρι την «Η.» και από το «Καλοκαίρι του ’69» μέχρι τον «Μπάμπη τον Φλου».

 

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με μερικά από τα γνωστότερα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Χρήστου Θηβαίου, ενός τραγουδοποιού με σπάνια ευαισθησία και ερμηνευτή υψηλών επιδόσεων, που για σχεδόν δύο δεκαετίες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού έντεχνου τραγουδιού.

 

Σύντροφοί του σε αυτό το ταξίδι, η Βάσω Δημητρίου στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις, ο Μάξιμος Δράκος στα πλήκτρα, ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα κρουστά και ο Μιχάλης Ευδαίμον στο μπάσο .

 

Οργάνωση Παραγωγής: STRAY MUSIC

Σχετικές ειδήσεις
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
12.01.2017 16:19
Από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά μετά από πολύ καιρό τον Χρήστο Θηβαίο στο Γυάλινο, για μια σειρά παραστάσεων που ονόμασαν «Στη χώρα των θαυμάτων». Μαζί τους η νέα ερμηνεύτρια του Θάνου Μικρούτσικου, Μαριάννα Πολυχρονίδη.
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Βεάκειο
19.09.2016 10:47
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του καλού ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Ο Χρήστος Θηβαίος στο Θέατρο Κολωνού
20.07.2016 13:12
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει στο Φεστιβάλ στο Θέατρο Κολωνού, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 στις 9μ.μ. τον Χρήστο Θηβαίο.
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.