To Jumping Fish της COSMOTE παρουσιάζει με ενθουσιασμό το Jumping Fish Festival 2013: Young Guitars…Groups & Heroes την Πέμπτη 4 Ιουλίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Για πρώτη φορά, οι καλλιτέχνες που έχουν αναδειχθεί από το Jumping Fish της COSMOTE συναντούν στη σκηνή τους καταξιωμένους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, αλλά έχουν εμπνεύσει και τους ίδιους, σε μια ανανεωμένη μουσική πρόταση από το Jumping Fish της COSMOTE, που φέρνει στο προσκήνιο τα καλύτερα ανερχόμενα ονόματα του νέου ελληνικού ρεπερτορίου. Tο φετινό Jumping Fish Festival φιλοξενείται για πρώτη φορά στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων επανασυστήνεται ριζικά, αφού φιλοξενείται σε μεγαλύτερο χώρο με ελεύθερη είσοδο, έτσι ώστε να φέρει το κοινό ακόμα πιο κοντά στη φρέσκια φωνή της ελληνικής μουσικής που υποστηρίζει έμπρακτα από το 2009 μέχρι σήμερα.

Στο Jumping Fish Festival 2013 όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι στους πραγματικούς πρωταγωνιστές: τους δημιουργούς, ερμηνευτές, τραγουδοποιούς και τα συγκροτήματα που έχει ανακαλύψει και στηρίξει το Jumping Fish. Συγκεκριμένα, το φεστιβάλ απαρτίζουν μερικοί από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες του: Rous (δημιουργό του πρώτου Jumping Fish Song “Εξαιρέσεις”), George Gaudy (Jumping Fish Νοεμβρίου 2010 με το “Come Again”), His Majesty The King of Spain (Jumping Fish Ιουνίου 2010 με το “Come On (Pretty Baby)”), Los Mujeros (Jumping Fish Ιουνίου 2011 με το “Hey Woman”) και την ανακάλυψη του 2012 Minor Project (“In Colors”). Μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκονται οι μουσικοί «ήρωές» τους  Πάνος Μουζουράκης,  Φοίβος Δεληβοριάς, Νικήτας Κλιντ και ένα απολαυστικό όνομα-έκπληξη που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες στο www.jumpingfish.gr  για να ανταλλάξουν τα τραγούδια τους σε έναν πρωτότυπο και μελωδικό διάλογο.

Ο νέος μουσικός θεσμός που θεσπίζει το Jumping Fish της COSMOTE αγκαλιάζει τους καλλιτέχνες του αύριο, δημιουργώντας παράλληλα μια απαραίτητη σύνδεση με το αμέσως προηγούμενο κεφάλαιο της αστείρευτης ιστορίας που έχει τίτλο «σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή».

Το line-up του φετινού Jumping Fish Festival έχει ως εξής:

Rous & George Gaudy feat. Πάνος Μουζουράκης

His Majesty The King Of Spain feat. Φοίβος Δεληβοριάς

Minor Project feat. Guest-Έκπληξη

Los Mujeros feat. Νικήτας Κλιντ