Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Life is a beach

Life is a beach
Το ελεύθερο camping δικαιώνεται, μέσα από ένα διήμερο φεστιβάλ στο Χορευτό Πηλίου, με ανοιχτή συζήτηση και πολύ καλοκαιρινή μουσική on the beach.

Το Life is a beach είναι ένα διήμερο φεστιβάλ για το δικαίωμα της ελεύθερης κατασκήνωσης.

Μέσα σε μία μεγάλη ανοιχτή συζήτηση θα τεθεί το θέμα του ελεύθερου, αλλά πάντα υπεύθυνου camping, και παράλληλα οι συμμετέχοντες και όσοι παραβρεθούν θα διεκδικήσουν το δικαίωμα να απολαμβάνουμε ελεύθερα τις παραλίες μας, χωρίς τσιμέντα και αυτοκίνητα.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, στις 15 Αυγούστου, στην παραλία της Παρίσαινας, την οποία θα ακολουθήσει roots rock ρεμπέτικο live, με κιθάρες, τζουράδες και τα συναφή (μπορείτε να πάρετε μαζί και τα δικά σας όργανα…).

Η δεύτερη και τελευταία μέρα του φεστιβάλ, στις 16 Αυγούστου, στην παραλία του Χορευτού, θα είναι καθαρά μουσική και χαλαρωτική μέρα, με τους Fundracar (reggae), 63 High (ska punk), Kako Synapantima (reggae dub), Alcalica (experimental world electronica), Direct Connection soundsystem (electro dub dubsystem) και Espeekay (dj set).

Άντε και καλό free καλοκαίρι!

Σχετικές ειδήσεις
Ένα διήμερο για την ανθρώπινη φωνή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
23.01.2017 15:24
Μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στη φωνητική μουσική, Ένα διήμερο για την ανθρώπινη φωνή, διοργανώνει το Μέγαρο, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και χορωδιακών συνόλων από πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς χώρους.
Neon Party @ Bolivar Beach Bar
07.09.2016 10:48
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 το Bolivar Beach Bar πλημμυρίζει με χρώματα!
Οι Locomondo live στο Kokomo Beach Bar
18.08.2016 12:10
Οι Locomondo αποχαιρετούν το καλοκαίρι με μία μεγάλη συναυλία-πάρτυ στο ΚΟΚΟΜΟ Beach Bar στην Πλαζ Αγ.Κοσμά.
Full Moon Party με Timmy Regisford και Dino MFU στο Bolivar Beach Bar
16.06.2016 15:15
Ένα full moon party γεμάτο μουσική και φως έρχεται στο Bolivar Beach Bar τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016, με καλεσμένο έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της house, τον Αμερικάνο dj Timmy Regisford. Μαζί του ο superstar Dj Dino MFU.
Διήμερο μουσικό ταξίδι στην Κρήτη και στη Κύπρο στο Τελλόγλειο
10.06.2016 14:31
Ένα διήμερο αφιερωμένο στη μουσική παράδοση της Κρήτης και της Κύπρου με δύο συναυλίες από τα σχήματα των Ross Daly, Ζαχαρία Σπυριδάκη και Βασίλη Χατζημακρή και μία έκθεση γλυπτών και μουσικών οργάνων θα παρουσιάσει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., στις 16 και 17 Ιουνίου 2016.