Η θεότρελη παρέα των Xana Zoo θα δώσει ακόμη δυο παραστάσεις στον παιχνιδιάρικο χώρο του Athens Holiday Park, στις 21 και 27 Ιουλίου 2013.

 

Η Τερέζα, ο Βασίλης και η Αναστασία, μαζί με την “Κατσίκα“, τον “Φαταούλα“, τον “Βάτραχο” και όλη την υπόλοιπη θεότρελη παρέα των αγαπημένων μασκότ ανέβηκαν στη σκηνή του Athens Holiday Park, τραγούδησαν και χόρεψαν σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη!

 

Από την πρώτη στιγμή, “έκλεψαν” τις εντυπώσεις και τις καρδιές μικρών και μεγάλων, παρασύροντας όλους στον μαγικό κόσμο του Μάνου Βαφειάδη, που χρόνια τώρα μας διασκεδάζει και μας ψυχαγωγεί με τους φανταστικούς του ήρωες και τις περιπέτειές τους. Η παράσταση είναι διανθισμένη με interactive βασικά παιδαγωγικά στοιχεία, καθώς τα παιδιά μαθαίνουν και τα πρώτα χορευτικά βήματα του flamenco και της disco και παράλληλα τον αλληλοσεβασμό, όταν όλοι μαζί “μαλώνουν” τον “Φαταούλα” και αποφασίζουν να μην γίνουν ποτέ τους …”αρπάχτρες”. Μια ξεχωριστή στιγμή της παράστασης είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια. Ο Βασίλης κατευθύνει τα κορίτσια και η Αναστασία τα αγόρια. Η έκπληξη έρχεται, όμως, από την Τερέζα, όταν προσπαθεί να βάλει στο παιχνίδι και τους γονείς. Πολύ τρυφερές εικόνες  είδαμε τις στιγμές που οι Xana Zoo ερμήνευσαν  τα πιο “family” τραγούδια τους, αφιερωμένα στην “Καλύτερη Μαμά του Κόσμου”, στον  Μπαμπά, στον Παππού αλλά και στην Γιαγιά, που είναι χίπισσα!

Φυσικά δεν έλειψε ο ξέφρενος χορός με την “Κατσίκα”, την “Καμήλα”, τον “Αστακό” και την “Αγελάδα”. Μεγάλο σουξέ είχε και ο “Βάτραχος” που ζητούσε απεγνωσμένα από την Τερέζα να του δώσει ένα φιλάκι για να γίνει Πρίγκιπας!

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη και γίνεται:
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)
μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα)

με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
(Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)