H Feelgoodπαρουσιάζει την ταινία με τίτλο “Γάμος σε Δόσεις”, που δημιούργησαν οι παραγωγοί της μεγάλης εμπορικής και καλλιτεχνικής επιτυχίας από τη Γαλλία “Οι Άθικτοι” και αποτελεί τη δεύτερη ταινία του Pascal Chaumeil (Επαγγελματίας Καρδιοκατακτητής) με τον Dany Boon (Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία) και τη Diane Kruger (Άδωξοι Μπάσταρδη, Τροία), που θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013.

 

Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί που τιμά τις γαλλικές κωμωδίες της δεκαετίας του ’60, με λαμπερούς πρωταγωνιστές, γενναιόδωρες δόσεις δράσης, αξιόλογες ερμηνείες, ιδιαίτερο χιούμορ και γυρίσματα στο Βέλγιο, τη Ρωσία και την Κένυα. Η καλλονή Diane Kruger κάνει το ντεμπούτο της στην κωμωδία με ιδιαίτερη επιτυχία πλάι στον αφοπλιστικά αστείο συμπρωταγωνιστή της Dany Boon. Το σενάριο αφηγείται με γρήγορο ρυθμό και αναπάντεχες μετακινήσεις ανά τον κόσμο μια παράδοξη ιστορία αγάπης που ενώ φαίνεται καταδικασμένη και κυνική αποδεικνύεται ρομαντική και συναρπαστική.

 

Σύνοψη:

Η Isabelle (Diane Kruger) είναι τριάντα χρονών και ερωτευμένη με τον άντρα των ονείρων της. Δεν σκοπεύει όμως να τον παντρευτεί, ή τουλάχιστον όχι ακόμα. H οικογένειά της ταλαιπωρείται από μια παράξενη κατάρα που διαλύει όλους τους πρώτους γάμους των μελών της. Έτσι, η Isabelle αποφασίζει να παντρευτεί τον οποιονδήποτε, προκειμένου να χωρίσει και να εξασφαλίσει μετά μια ευτυχισμένη ζωή με τον άντρα που αγαπά. Το μόνο πρόβλημα σ’ αυτό το φαινομενικά αλάνθαστο σχέδιο είναι ότι η Isabelle βάζει στο μάτι τον ιδιότροπο και εγωκεντρικό Jean-Yves Berthier (Dany Boon), έναν ταξιδιωτικό συντάκτη τον οποίο θα ακολουθήσει από το Κιλιμάντζαρο μέχρι τη Μόσχα με σκοπό να τον αποπλανήσει, να τον παντρευτεί και φυσικά να τον χωρίσει.

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Pascal Chaumeil

Σενάριο: Lauren Zeitoun, Yoann Gromb

Παραγωγή: Duval Adassovsky, Yann Zenou, Lauren Zeitoun

Παίζουν: Diane Kruger, Dany Boon, Alice Pol, Robert Plagnol, Jonathan Cohen, Bernadette Le Sache, Etienne Chicot, Laure Calamy, Malonn Levana

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Glynn Speeckaert

 

Διάρκεια: 104’