Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μίλτος Πασχαλίδης για δύο βραδιές στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

Ο Μίλτος Πασχαλίδης για δύο βραδιές στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

Δύο βραδιές αφιερωμένες σε έναν από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς, τον Νικόλα Άσιμο. Ο Μίλτος Πασχαλίδης παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τα σπουδαιότερα τραγούδια  μιας ασυμβίβαστης προσωπικότητας.

 

25 χρόνια μετά την αυτοκτονία του, ο Νικόλας Άσιμος παραμένει μια οριακή μορφή για το ελληνικό τραγούδι. Πολιτικός και ταυτόχρονα ερωτικός, σαρκαστικός και ταυτόχρονα λυρικός, ένα μοναδικό ταλέντο με ισχυρές αντιφάσεις. Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιλέγει χαρακτηριστικές στιγμές από το πλούσιο έργο του και παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ « Μουσικό Προαύλιο στο Badminton», το ιδιοφυές έργο του Νικόλα Άσιμου.

 

Ο Νικόλας Άσιμος είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση Έλληνα συνθέτη τραγουδιών. Ένας περιπλανώμενος μουσικός θρύλος που μπαίνει σε εφηβικά δωμάτια και μένει εκεί για πάντα. 

 

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συγκαταλέγεται στους σπουδαίους τραγουδοποιούς της γενιάς του, με σχεδόν 20ετη προσωπική πορεία στο ελληνικό τραγούδι. Ταυτόχρονο έχει αποδείξει ότι είναι και ένας ερμηνευτής υψηλών αποδόσεων. Για δύο βράδια θα παρουσιάσει επιλεγμένες στιγμές από το έργο του Νικόλα Άσιμου (όπως τα: «Venceremos», «Αγαπάω Και Αδιαφορώ», «Γιουσουρούμ», «Μπαγάσας» κ.ά.) και κάποια από τα δικά του τραγούδια.

 

Συμπαραστάτες του, ένα εξαιρετικό τρίο μουσικών- επικεφαλής ο Θύμιος Παπαδόπουλος –στενός συνεργάτης του Νικόλα Άσιμου- στα πνευστά και τις ενορχηστρώσεις, η Μιρέλα Πάχου σε ακορντεόν, πιάνο και τραγούδι και ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο .

 

Οργάνωση Παραγωγής: STRAY MUSIC (www.straymusic.gr)

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».
Ο Μίλτος Πασχαλίδης με τις
27.10.2016 15:04
Ο Μίλτος Πασχαλίδης με νέο υλικό από το δίσκο «Περσείδες» που κυκλοφορεί στις 5 Νοεμβρίου, ξεκινά τις καθιερωμένες εμφανίσεις του στο Σταυρό του Νότου κάθε Σάββατο.
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδούν για την Άκτ-ειν στο Βεάκειο Θέατρο
09.06.2016 11:37
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος και ο Μίλτος θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ' αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
31.05.2016 11:40
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος, και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 θα βρίσκονται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Θέατρο Πέτρας
18.05.2016 16:54
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.