Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Κομπανία (Κατερίνα Τσιρίδου) – Ένα καράβι απ’ τον Πειραιά – Μητσάκης ο δάσκαλος: Συναυλία στο Badminton

Κομπανία (Κατερίνα Τσιρίδου) – Ένα καράβι απ’ τον Πειραιά – Μητσάκης ο δάσκαλος: Συναυλία στο Badminton

Το Μουσικό Προαύλιο του Θεάτρου Badminton παρουσιάζει την Kompania για μία καλοκαιρινή μουσική βραδιά την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

 

 

Το CD του  «KOMPANIA-LIVE» για το μήνα Φεβρουάριο 2013, βρέθηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης του WMCE-World Music Charts of  Europe. Το σύνολο του Ευρωπαϊκού μουσικού Τύπου, έγραψε για την KOMPANIA, εγκωμιαστικές κριτικές ενώ οι δύο έως τώρα ευρωπαϊκές περιοδείες τους, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

 

Τα πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ξαφνικά, να εκρήγνυνται από τη μια στιγμή στην άλλη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κουβαλούν ιστορία πίσω τους. Και τα μέλη αυτής της ρεμπέτικης ορχήστρας, που δημιουργήθηκε επίσημα το 2011, κουβαλούν μακρόχρονη ενασχόληση και σημαντικές εμπειρίες, από το συγκεκριμένο μουσικό χώρο.

 

Η KOMPANIA θα έρθει για μια μέρα στο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Badminton, για να μας θυμίσει αποκλειστικά το μεγάλο λαϊκό βάρδο Γιώργο Μητσάκη (1921-1993), γνωστό με το προσωνύμιο « Ο δάσκαλος».

 

Θα μας τραγουδήσει τραγούδια όπως τα: « Βαλεντίνα», «Ένα καράβι απ’ τον Περαία», «Όταν καπνίζει ο λουλάς», «Πάρε το δαχτυλίδι μου», «Παλαμάκια», «Συννεφιές», «Το δικό μου πάπλωμα» κ.ά.

 

Η KOMPANIA αποτελείται από τους: Κατερίνα Τσιρίδου (τραγούδι, μπαγλαμά, κρουστά), Δημήτρη Κρανίδα (τραγούδι, μπουζούκι, ούτι), Σωτήρη Παπατραγιάννη (τραγούδι, μπαγλαμά, κρουστά), Νίκο Πρωτόπαπα (κιθάρα, φωνητικά) και Γιάννη Καλαφατέλη (ακορντεόν). Συμμετέχουν και οι: Σπύρος Πάτρας (μπουζούκι, φωνή) και Εύη Κανέλλου (κρουστά).  

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Βεντέτα live stage
14.10.2016 11:41
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την sold out - συναυλία του, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για τον χειμώνα που έρχεται σε μουσικές σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Ακύρωση - Το Rock του μέλλοντός μας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
13.05.2016 11:42
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υποδέχεται τη νέα γενιά της εναλλακτικής μουσικής σκηνής μας, το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. - Η συναυλία ακυρώνεται
Brasil + ...: Η Κατερίνα Πολέμη live στο Faust
18.04.2016 14:54
Μετά από τρεις μήνες στη Βραζιλία, η Κατερίνα Πολέμη επιστρέφει στην άλλη της πατρίδα την Ελλάδα και φέρνει στη σκηνή του Faust στις 24 Απριλίου 2016 μια εκρηκτική συναυλία με καινούριο βραζιλιάνικο ρεπερτόριο.
Συναυλία στο Λιμάνι του Πειραιά για τους πρόσφυγες
18.03.2016 13:17
H «Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών– Refugees Welcome to Piraeus!» και ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο σάς προσκαλούν σε συναυλία για τους πρόσφυγες στο Λιμάνι του Πειραιά, την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στον χώρο έξω από την Πύλη Ε2.
Η Κατερίνα Πολέμη επιστρέφει στο Faust
10.02.2016 16:02
Μετά από δύο μήνες στη Βραζιλία, η Κατερίνα Πολέμη επιστρέφει στην άλλη της πατρίδα την Ελλάδα και φέρνει στη σκηνή του Faust στης 18 Φεβρουαρίου μια εκτρηκτική συναυλία με καινούριο βραζιλιάνικο ρεπερτόριο.