Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Κομπανία (Κατερίνα Τσιρίδου) – Ένα καράβι απ’ τον Πειραιά – Μητσάκης ο δάσκαλος: Συναυλία στο Badminton

Κομπανία (Κατερίνα Τσιρίδου) – Ένα καράβι απ’ τον Πειραιά – Μητσάκης ο δάσκαλος: Συναυλία στο Badminton

Το Μουσικό Προαύλιο του Θεάτρου Badminton παρουσιάζει την Kompania για μία καλοκαιρινή μουσική βραδιά την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

 

 

Το CD του  «KOMPANIA-LIVE» για το μήνα Φεβρουάριο 2013, βρέθηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης του WMCE-World Music Charts of  Europe. Το σύνολο του Ευρωπαϊκού μουσικού Τύπου, έγραψε για την KOMPANIA, εγκωμιαστικές κριτικές ενώ οι δύο έως τώρα ευρωπαϊκές περιοδείες τους, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

 

Τα πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ξαφνικά, να εκρήγνυνται από τη μια στιγμή στην άλλη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κουβαλούν ιστορία πίσω τους. Και τα μέλη αυτής της ρεμπέτικης ορχήστρας, που δημιουργήθηκε επίσημα το 2011, κουβαλούν μακρόχρονη ενασχόληση και σημαντικές εμπειρίες, από το συγκεκριμένο μουσικό χώρο.

 

Η KOMPANIA θα έρθει για μια μέρα στο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Badminton, για να μας θυμίσει αποκλειστικά το μεγάλο λαϊκό βάρδο Γιώργο Μητσάκη (1921-1993), γνωστό με το προσωνύμιο « Ο δάσκαλος».

 

Θα μας τραγουδήσει τραγούδια όπως τα: « Βαλεντίνα», «Ένα καράβι απ’ τον Περαία», «Όταν καπνίζει ο λουλάς», «Πάρε το δαχτυλίδι μου», «Παλαμάκια», «Συννεφιές», «Το δικό μου πάπλωμα» κ.ά.

 

Η KOMPANIA αποτελείται από τους: Κατερίνα Τσιρίδου (τραγούδι, μπαγλαμά, κρουστά), Δημήτρη Κρανίδα (τραγούδι, μπουζούκι, ούτι), Σωτήρη Παπατραγιάννη (τραγούδι, μπαγλαμά, κρουστά), Νίκο Πρωτόπαπα (κιθάρα, φωνητικά) και Γιάννη Καλαφατέλη (ακορντεόν). Συμμετέχουν και οι: Σπύρος Πάτρας (μπουζούκι, φωνή) και Εύη Κανέλλου (κρουστά).  

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Κατερίνα Μακαβού στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
12.12.2016 15:56
Η Κατερίνα Μακαβού, ξεκινάει τις χειμερινές εμφανίσεις της, με πρώτο σταθμό το Γυάλινο - UpStage.
Η Κατερίνα Κουρεντζή και ο Μάνος Αθανασιάδης στον Ειλισσό
16.11.2016 13:19
Η Κατερίνα Κουρεντζή επιστρέφει με τον Μάνο Αθανασιάδη στον χώρο του Ειλισσού για να παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια των γαλλικών bistrot.
Η KOMPANÍA παρουσιάζει το νέο της δίσκο
31.10.2016 16:34
Η KOMPANÍA παρουσιάζει το νέο της δίσκο "Κρίση/Crisis" τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στο Γυάλινο – Up Stage.
Ακύρωση - Ο κόσμος ο μικρός, ο Μέγας του Οδυσσέα Ελύτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
19.10.2016 12:13
Ένα ταξίδι στο έργο του Οδυσσέα Ελύτη με οδηγό την μουσική του Γιώργου Κουρουπού, θα λάβει χώρα την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ένα πρόγραμμα λόγου και μουσικής που παρουσιάζει κυρίαρχες όψεις του έργου του Οδυσσέα Ελύτη, μέσα από την ποίηση και τα πεζά του, μέσα από τα μελοποιημένα ποιήματα-τραγούδια του Γιώργου Κουρουπού. - Η συναυλία ακυρώνεται
Συναυλία στο Λιμάνι του Πειραιά για τους πρόσφυγες
18.03.2016 13:17
H «Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών– Refugees Welcome to Piraeus!» και ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο σάς προσκαλούν σε συναυλία για τους πρόσφυγες στο Λιμάνι του Πειραιά, την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στον χώρο έξω από την Πύλη Ε2.