Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Cezaris Grauzinis, Υπέροχο Μετά, un circo esotericο: Στο Bios για 3 παραστάσεις

Cezaris Grauzinis, Υπέροχο Μετά, un circo esotericο: Στο Bios για 3 παραστάσεις

Το Bios παρουσιάζει την παράσταση του Cezaris Grauzinis, «Υπέροχο Μετά, un circo esotericο»

 

από την Παρασκευή 28 μέχρι την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013.

 

Μετά από έναν χρόνο, η παράσταση που ξεκίνησε ως work-in-progress πέρυσι τον Ιούνιο στο BIOS, και αφού έκανε τον γύρο του κόσμου, επιστρέφει από εκεί που ξεκίνησε για να παρουσιαστεί για τρεις μόνο παραστάσεις στο τέλος Ιουνίου.

 

Με αφορμή το τέλος του κόσμου που το περιμέναμε πέρσι - σύμφωνα με τον αρχαίο μύθο των Μάγια-, αλλά δεν ήρθε ποτέ, μια ομάδα ηθοποιών από τρεις διαφορετικές χώρες μαζεύει τα κομμάτια του κόσμου που αξίζει να σωθούν και σας καλεί να ζήσετε μαζί το υπέροχο μετά.

 

Η πρώτη Ελληνική θεατρική συμπαραγωγή με τη Λιθουανία και το Μεξικό και μέρος της καλλιτεχνικής παραγωγής MYBE project, η οποία ξεκίνησε ως work-in-progress τον Ιούνιο του 2012 στο BIOS και αφού ταξίδεψε 15.000 χιλιόμετρα, παρουσιάστηκε με ενθουσιώδεις κριτικές στη Λιθουανία και το Μεξικό, επιστρέφει για τρεις τελευταίες παραστάσεις εκεί που ξεκίνησαν όλα.

 

 

Σκηνοθεσία & Κείμενο: Cezaris Graužinis

Μουσική: Martynas Bialobžeskis

Παίζουν: Jair Torres Baizabal, Maria Esther Espinoza Bonilla (Μεξικό),  Vilma Raubaitė, Brigita Arsobaitė, Paulius Čižinauskas (Λιθουανία), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Ελλάδα)

 

Μια παραγωγή της So7 με την υποστήριξη του Προγράμματος Πολιτισμός της Ευρωπαϊκής

Ένωσης

Σχετικές ειδήσεις
Τα «Περιστατικά» του Δανιήλ Χαρμς στο Bios
02.01.2017 11:38
Από 23 Ιανουαρίου και για 10 μόνο παραστάσεις το Bios Tesla παρουσιάζει το έργο του Δανιήλ Χαρμς, «Περιστατικά», σε σκηνοθεσία Νάνσυς Μπούκλη.
Η Κατερίνα επιστρέφει για 3η χρονιά στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου
27.10.2016 15:31
Η παράσταση του Γιώργου Νανούρη που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς, μετά και τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη όπου την παρακολούθησαν περισσότεροι από 8.000 θεατές μέσα σε τρεις 3 εβδομάδες, επιστρέφει στην Αθήνα για 3η χρονιά, από τις 5 Δεκεμβρίου και μόνο για 12 παραστάσεις.
BAM – BAM! των Ray Cooney & John Chapman για 3η σεζόν στο Χυτήριο
19.05.2016 12:59
Η ξεκαρδιστική κωμωδία BAM BAM, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τις δύο προηγούμενες σεζόν, θα συνεχίσει να παίζεται για ΤΡΙΤΗ σεζόν στον υπέροχο καλοκαιρινό κήπο του θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ από την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016.
Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη: Πρόγραμμα περιοδείας 2016
16.05.2016 15:24
Η παράσταση «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη», στην αρχαία ελληνική γλώσσα, που ξεκίνησε από πέρσι το καλοκαίρι σαν παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και καθήλωσε χιλιάδες θεατές μετά από sold out παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στην Ρουμανία, στην Κύπρο και το Βιετνάμ - όπου αποθεώθηκε από το Διεθνές Διπλωματικό Σώμα 27 Πρεσβειών στην ιστορική Όπερα του Ανόι κι έγινε παγκόσμιο πολιτιστικό γεγονός αναδεικνύοντας την αρχαία ελληνική γλώσσα, σε ζωντανή γλώσσα, πρώτη φορά ύστερα από δυόμιση χιλιάδες χρόνια- ξεκίνησε περιοδεία από τον Ιούνιο ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό με 60 προγραμματισμένες παραστάσεις, με την στήριξη και υπό την Αιγίδα του ΚΘΒΕ.
Οι Φόνοι της Οδού Μοργκ για τρεις παραστάσεις στο COO bar
05.05.2016 12:08
Μετά τις παραστάσεις στο Bensousan Han που ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, ο επόμενος σταθμός για τους Φόνους της Οδού Μοργκ είναι 3 παραστάσεις στο COO bar στις 7, 8 και 9 Μαΐου 2016.