Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Cezaris Grauzinis, Υπέροχο Μετά, un circo esotericο: Στο Bios για 3 παραστάσεις

Cezaris Grauzinis, Υπέροχο Μετά, un circo esotericο: Στο Bios για 3 παραστάσεις

Το Bios παρουσιάζει την παράσταση του Cezaris Grauzinis, «Υπέροχο Μετά, un circo esotericο»

 

από την Παρασκευή 28 μέχρι την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013.

 

Μετά από έναν χρόνο, η παράσταση που ξεκίνησε ως work-in-progress πέρυσι τον Ιούνιο στο BIOS, και αφού έκανε τον γύρο του κόσμου, επιστρέφει από εκεί που ξεκίνησε για να παρουσιαστεί για τρεις μόνο παραστάσεις στο τέλος Ιουνίου.

 

Με αφορμή το τέλος του κόσμου που το περιμέναμε πέρσι - σύμφωνα με τον αρχαίο μύθο των Μάγια-, αλλά δεν ήρθε ποτέ, μια ομάδα ηθοποιών από τρεις διαφορετικές χώρες μαζεύει τα κομμάτια του κόσμου που αξίζει να σωθούν και σας καλεί να ζήσετε μαζί το υπέροχο μετά.

 

Η πρώτη Ελληνική θεατρική συμπαραγωγή με τη Λιθουανία και το Μεξικό και μέρος της καλλιτεχνικής παραγωγής MYBE project, η οποία ξεκίνησε ως work-in-progress τον Ιούνιο του 2012 στο BIOS και αφού ταξίδεψε 15.000 χιλιόμετρα, παρουσιάστηκε με ενθουσιώδεις κριτικές στη Λιθουανία και το Μεξικό, επιστρέφει για τρεις τελευταίες παραστάσεις εκεί που ξεκίνησαν όλα.

 

 

Σκηνοθεσία & Κείμενο: Cezaris Graužinis

Μουσική: Martynas Bialobžeskis

Παίζουν: Jair Torres Baizabal, Maria Esther Espinoza Bonilla (Μεξικό),  Vilma Raubaitė, Brigita Arsobaitė, Paulius Čižinauskas (Λιθουανία), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Ελλάδα)

 

Μια παραγωγή της So7 με την υποστήριξη του Προγράμματος Πολιτισμός της Ευρωπαϊκής

Ένωσης

Σχετικές ειδήσεις
Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη: Πρόγραμμα περιοδείας 2016
16.05.2016 15:24
Η παράσταση «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη», στην αρχαία ελληνική γλώσσα, που ξεκίνησε από πέρσι το καλοκαίρι σαν παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και καθήλωσε χιλιάδες θεατές μετά από sold out παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη, σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στην Ρουμανία, στην Κύπρο και το Βιετνάμ - όπου αποθεώθηκε από το Διεθνές Διπλωματικό Σώμα 27 Πρεσβειών στην ιστορική Όπερα του Ανόι κι έγινε παγκόσμιο πολιτιστικό γεγονός αναδεικνύοντας την αρχαία ελληνική γλώσσα, σε ζωντανή γλώσσα, πρώτη φορά ύστερα από δυόμιση χιλιάδες χρόνια- ξεκίνησε περιοδεία από τον Ιούνιο ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό με 60 προγραμματισμένες παραστάσεις, με την στήριξη και υπό την Αιγίδα του ΚΘΒΕ.
Οι Φόνοι της Οδού Μοργκ για τρεις παραστάσεις στο COO bar
05.05.2016 12:08
Μετά τις παραστάσεις στο Bensousan Han που ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, ο επόμενος σταθμός για τους Φόνους της Οδού Μοργκ είναι 3 παραστάσεις στο COO bar στις 7, 8 και 9 Μαΐου 2016.
Ντε Σαντ. Στη Ζυστίν, για δύο παραστάσεις στο Από Μηχανής Θέατρο
15.12.2015 13:20
‘Ντε Σαντ. Στη Ζυστίν’. Ο καυστικός μονόλογος του Cezaris Graužinis με τη Μάρω Παπαδοπούλου, αφού απέσπασε εξαιρετικές κριτικές σε Ελλάδα και Λιθουανία τα τελευταία 5 χρόνια, επιστρέφει στο ‘Από Μηχανής Θέατρο’ αποκλειστικά και μόνο για δυο τελευταίες …εορταστικές παραστάσεις στις 23 και 30 Δεκεμβρίου 2015.
Αφίξεις-Αναχωρήσεις: Σταθμόs 3 από την ομάδα PartSuspended στο Bios.Tesla
26.11.2015 17:12
Μετά από επιτυχημένες παραστάσεις σε Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπρίστολ, αλλά και σε χώρους της Αθήνας, η θεατρική ομάδα PartSuspended επιστρέφει στις 3 Δεκεμβρίου 2015 στο BIOS.ΤΕSLA με την παράσταση «Αφίξεις-Αναχωρήσεις: Σταθμόs 3».
Ντε Σαντ. Στη Ζυστίν, του Τσέζαρις Γκραουζίνις στο Από Μηχανής Θέατρο
09.11.2015 17:01
Το Από Μηχανής Θέατρο φιλοξενεί την παράσταση Ντε Σαντ. Στη Ζυστίν, του Cezaris Graužinis.