Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Καρέ καρέ το Mamma Mia!

Καρέ καρέ το Mamma Mia!
Σε γρήγορους, κινηματογραφικούς ρυθμούς κινείται η καταπράσινη Σκόπελος, καθώς τα γυρίσματα του διάσημου μιούζικαλ με τους λαμπερούς πρωταγωνιστές του, ξεκίνησαν επισήμως, για να κλείσουν τα φώτα των προβολέων στις 29 Σεπτεμβρίου.

Σε γρήγορους, κινηματογραφικούς ρυθμούς κινείται η καταπράσινη Σκόπελος, καθώς τα γυρίσματα του διάσημου μιούζικαλ με τους λαμπερούς πρωταγωνιστές του, ξεκίνησαν επισήμως, για να κλείσουν τα φώτα των προβολέων στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το Χόλιγουντ κατέφθασε σχεδόν σύσσωμο στο βορειοσπαραδίτικο νησί! Με πρώτο απ όλους να απολαμβάνει τις βόλτες με την οικογένειά του στα γραφικά καλντερίμια και στα τουριστικά μαγαζιά τον Pierce Brosnan και το υπόλοιπο team των χολιγουντιανών ηθοποιών να ακολουθεί.

Η σπουδαία κυρία του αμερικανικού κινηματογράφου Meryl Streep, η κινηματογραφική Donna, αναμένεται να καταφτάσει στο νησί τη Δευτέρα, με τη θαλαμηγό που της παραχώρησε ο κ. Κοντομηνάς.

Ενώ, και το ζεύγος της παραγωγής, που απασχολεί ήδη περίπου 1800 άτομα, Tom Hanks και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Rita Wilson, φιλοξενείται στη θαλαμηγό του κ. Κοντομηνά «Quintessa», η οποία είναι αραγμένη κατά τη διάρκεια της ημέρας κοντά στην παραλία Καστάνη και από εκεί παρακολουθούν τα γυρίσματα, που τους μεταδίδουν με link και παρεμβαίνουν αναλόγως.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη από το όμορφο λιμάνι του Αγνώντα και συνεχίζονται στην ακρογιαλιά της Καστάνης.

Αναμονή, για την εμφάνιση της Meryl Streep. Σίγουρα κάτι θ αλλάξει στο κινηματογραφικό τοπίο!

Σχετικές ειδήσεις
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ιστορικής ταινίας του Βασίλη Τσικάρα «Έξοδος 1826»
06.10.2016 11:05
Με τις λήψεις των extra σκηνών μάχης στην Κρώμνη Γιαννιτσών ολοκληρώθηκαν και τυπικά τα γυρίσματα της ιστορικής ταινίας του Βασίλη Τσικάρα «Έξοδος 1826».
The Bachelor: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντώνη Σωτηρόπουλου
08.07.2016 12:29
Μέσα από απίστευτες διαδρομές δύο μηνών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και κάπου ...ενδιάμεσα, ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες τα γυρίσματα της ταινίας «The Bachelor», σε σκηνοθεσία του νέου και πολλά υποσχόμενου, Αντώνη Σωτηρόπουλου.
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας “Η Ρόζα της Σμύρνης” του Γιώργου Κορδέλλα
27.06.2016 12:31
H «Ρόζα της Σμύρνης», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κορδέλλα, ξεκίνησε γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, την Μυτιλήνη και την Αθήνα.
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας
24.06.2016 11:52
Μετά από 3 χρόνια προεργασιών, ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα γυρίσματα της παραγωγής της μεγάλου μήκους ιστορικής ταινίας «Έξοδος 1826», στην περιοχή των Γιαννιτσών και στη Θεσσαλονίκη που διήρκησαν από τις αρχές Μαΐου ως τις αρχές Ιουνίου.
The Bachelor: Η νέα ταινία του Παντελή Καλατζή αρχίζει γυρίσματα τον Μάιο
21.04.2016 15:41
Το The Bachelor του Παντελή Καλατζή ξεκινά γυρίσματα τον Μάιο και θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2016, από την Village Films.