Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Θέατρο της Ημέρας: Σκηνικά δρώμενα από τους τελειόφοιτους σπουδαστές

Θέατρο της Ημέρας: Σκηνικά δρώμενα από τους τελειόφοιτους σπουδαστές

Οι τελειόφοιτοι σπουδαστές των Εργαστηρίων Αθήνας και Κρήτης που διοργανώνει το Θέατρο της Ημέρας, παρουσιάζουν σκηνικά δρώμενα και παραστάσεις που εξ ολοκλήρου συνέθεσαν οι ίδιοι, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της λήξης των σπουδών τους για την περίοδο 2012-2013.

 

Ο Λάκης Κουρετζής, Δ/ντής Σπουδών του Εργαστηρίου, η Ανδρομάχη Μοντζολή, Καλλιτεχνικός Δ/ντής του θεάτρου και η διδακτική ομάδα που αποτελείται από τους: Ηλία Πίτσικα, Αφροδίτη Παρζακώνη, Κατερίνα Πολυχρονοπούλου και Μαρία Κεφαλάκη εμψυχώνουν και στηρίζουν την προσπάθεια των σπουδαστών.

 

Αθήνα

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013, ώρα 19.30:

Η ομάδα των Εφήβων από τα Εργαστήρια της Παρασκευής, το Ετήσιο Σεμινάριο, η Σαββατοκύριακη Σχολή και τα τρία έτη του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ παρουσιάζουν σκηνικά δρώμενα και αυτοσχεδιασμούς βασισμένα στις τεχνικές του Θεατρικού Παιχνιδιού με τις οποίες ασχολήθηκαν στη χρονιά που πέρασε.

 

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013, ώρα 20.00:

Οι Γ/ετείς σπουδαστές του τριετούς Εργαστηρίου στα πλαίσια της βιωματικής προσέγγισης της θεατρικής τέχνης, παρουσιάζουν παραστάσεις που έχουν επιμεληθεί εξ’ ολοκλήρου οι ίδιοι.

 

Κρήτη

Παρασκευή 28 Ιουνίου, ώρα 21.00:

Πανεπιστήμιο Κρήτης στις Βούτες Ηρακλείου, αίθουσα «Μαρία Μανασσάκη»

Παράσταση Δ/ετών σπουδαστών Εργαστηρίου Κρήτης

 

Κυριακή 30 Ιουνίου, ώρα 21.00:

Παιδικός Σταθμός «Μικρό Εργαστήρι»

Σκηνικά Δρώμενα τεσσάρων ετών Εργαστηρίου Κρήτης.

 

Οι εκδηλώσεις –με ελεύθερη είσοδο- έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς, θεατρολόγους και όσους άλλους ασχολούνται με το Θεατρικό παιχνίδι και τη Θεατρική αγωγή γενικότερα.

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο
31.01.2017 12:27
Το «Θέατρο Κνωσός» με το νέο έτος ξαφνιάζει ευχάριστα τους φίλους του πολιτισμού. Θέτει σε άμεση εφαρμογή, ένα πρωτότυπο, ρηξικέλευθο και ανατρεπτικό εγχείρημα, με στόχο να αναβαθμίσει τα πολιτισμικά δρώμενα της χώρας μας. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Ρεμούνδος ιδρύει το «Θέατρο των Φτωχών» αποκλειστικά και μόνο για την παράσταση «Ο Πίθηκος», βασισμένη στο έργο του Φραντς Κάφκα «Αναφορά σε μια Ακαδημία» και σε άλλα έργα του, με τη συνεργασία του ηθοποιού Λάμπρου Τσάγκα και συνεργατών του «Θεάτρου Κνωσός».
Πηνελόπη Δέλτα, του Γιώργου Α. Χριστοδούλου για 3η χρονιά στο Θέατρο της Ημέρας
09.12.2016 12:45
Το έργο του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, Πηνελόπη Δέλτα, θα παρουσιαστεί για τρίτη χρονιά, σε σκηνοθεσία της Ανδρομάχης Μοντζολή στο Θέατρο της Ημέρας.
Αποκάλυψη βόμβα, στο Θέατρο της Ημέρας
21.11.2016 12:18
Το Θέατρο της Ημέρας παρουσιάζει κάθε Δευτέρα και Τρίτη, την κωμωδία "Αποκάλυψη βόμβα" σε σκηνοθεσία Ζωής Ρηγοπούλου.
Τελευταία Στοιχήματα!: από τους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής «δήλος»
04.07.2016 16:32
Με το έργο «Τελευταία Στοιχήματα!» ξεκινά την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων των τελειοφοίτων της δραματικής σχολής «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη στο χώρο θεατρικών εκδηλώσεων «δήλος».
TraVma από την ομάδα ΘέRetro στο Θέατρο Σοφούλη
16.06.2016 15:35
Η θεατρική ομάδα "ΘέRetro" αποτελούμενη από τελειόφοιτους του Καλλιτεχνικού Σχολείου Μενεμένης και φοιτητές της Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ (Θεάτρου, Κινηματογράφου) παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση "TraVma", βασισμένη στο έργο του Edward Albee "The Play About The Baby" στο Θέατρο Σοφούλη το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 21:00.