Μετά την τεράστια επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η μουσική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» σε παραγωγή Άκη Ευαγγέλου και μουσική Γιώργου Βούκανου, ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στo αγαπημένο μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη, ακολουθούμε τα βήματα του Μέλιου, του παιδιού, που μετράει τα άστρα όπως μετράει τα όνειρά του, με αγωνία, προσδοκίες και αγάπη για τη ζωή, φτάνοντας μαζί του στη μεγάλη πολιτεία, εκεί που βρίσκεται το σχολείο, η πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου….

Με τον Κώστα Βουτσά και τον Θανάση Τσαλταμπάση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σε μια παραγωγή που στόχο έχει να προσφέρει απλόχερα το χαμόγελο, την αγάπη και το δικαίωμα στο όνειρο.

Η πανελλαδική περιοδεία της αγαπημένης μουσικής παράστασης «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα»  ξεκινά από τα τέλη Ιουνίου -με πρώτη στάση της  τα Τρίκαλα την Πέμπτη 20 Ιουνίου– και θα ολοκληρωθεί περί τα μέσα Σεπτεμβρίου  εξασφαλίζοντας προτάσεις-προσκλήσεις σε πάνω από 50 πόλεις σε κάθε σημείο της χώρας μας!!

 Αμέσως μετά, σειρά έχει ένας κύκλος παραστάσεων στην Κύπρο ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από Η.Π.Α. και Αυστραλία – στο πλαίσιο πιθανής παγκόσμιας περιοδείας της παράστασης.

Μέρος των εσόδων, θα διατεθεί για τους ευγενικούς σκοπούς της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ