Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Kollektiv bazaar από το Ανάμεσα στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου

Kollektiv bazaar από το Ανάμεσα στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου

Το Ανάμεσα μεταφέρει με καλοκαιρινή διάθεση το Kollektiv bazaar στις 7 και 8 Ιουνίου στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, στην οδό Πανεπιστημίου 12.

 

Ένα διήμερο παζάρι νέων καλλιτεχνών από τον χώρο των χειροποίητων κατασκευών και του design σε έναν όμορφο, αίθριο χώρο, όπου οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες μπορούν να συναντηθούν και να απολαύσουν μια βόλτα σε έναν από τους κρυμμένους κήπους του κέντρου της Αθήνας.

 

Συμμετέχουν:
Om*inabox/ 10 antemeridiem/ Deep Shallow Exposition/Λαβ unused/ 164.remodified/ Vinylize wall deco / Sabater Hermanos/ Alanima/ Sweetcase/ kspira jewels/ The Greener Pasture/ Redo/ Lucky Elephant/ Art 7702/ Sophia Koutsoukou/ Μυρτώ Ζευγώλη/ Alexis P/ mess project/ Terra nigra/ inkhead/ Natalia Basdeki/ SugarLine Productions and more…

Σχετικές ειδήσεις
Δρόμοι και αναδρομές, έκθεση του Κώστα Σπυρόπουλου στο καφέ του Αρχαιολογικού Μουσείου
17.02.2017 12:18
Στο φιλόξενο Καφέ του Αρχαιολογικού Μουσείου, έναν χώρο που τα τελευταία χρόνια δίνει βήμα διαλόγου σε καλλιτέχνες και εικαστικές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, με στόχο να προσφέρει εικαστικά ερεθίσματα ως γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, παρουσιάζεται η έκθεση του Κώστα Σπυρόπουλου με τίτλο «Δρόμοι και αναδρομές».
Ο Olivier Descotes αποχωρεί από τη θέση του διευθυντή του Μουσείου Μπενάκη
14.10.2016 15:39
O Διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη κύριος Olivier Descotes και η Διοικητική Επιτροπή του Μουσείου Mπενάκη αποφάσισαν από κοινού τη λύση της συνεργασίας τους.
Οδύσσειες: Η νέα περιοδική έκθεση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου
27.09.2016 12:35
Η νέα περιοδική έκθεση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, «Οδύσσειες», αποτελεί την κορυφαία επετειακή εκδήλωση του εορτασμού των 150 χρόνων από τη θεμελίωση του μουσείου.
150 Χρόνια Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Έκθεση αφίσας από το Τμήμα Γραφιστικής Τ.Ε.Ι. Αθήνας
02.09.2016 16:56
Στο φιλόξενο Καφέ του Μουσείου, έναν χώρο που τα τελευταία χρόνια δίνει βήμα διαλόγου σε καλλιτέχνες και εικαστικές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, με στόχο να προσφέρει εικαστικά ερεθίσματα ως γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, παρουσιάζεται η έκθεση αφίσας «150 χρόνια Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο» του Τμήματος Γραφιστικής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
Κήποι ανάμεσα/Gardens between: έκθεση της Ιόλης Ξιφαρά στη Σύρο
10.06.2016 12:07
Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης μας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης της Ιόλης Ξιφαρά «Κήποι ανάμεσα/Gardens between», το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 20:30, στην Αίθουσα Τέχνης «Γιάννη & Ελένης Βάτη».