Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Νίκος Πατρελάκης, Εcho

Νίκος Πατρελάκης, Εcho
Το Εcho θα μπορούσε να μπει κάτω από την ταμπέλα της Nu Jazz Electronica, αλλά η ηχητική γκάμα και οι ποικίλες διαθέσεις του, καθιστούν κάθε είδους κατηγοριοποίηση περιοριστική. Το Εcho, το νέο album project του Νίκου Πατρελάκη ηχογραφείται τα τελευταία τρία χρόνια και περιλαμβάνει πολλές συνεργασίες . Περισσότεροι από 50 guest μουσικοί, live ηχογραφήσεις, guest vocalists σε συνδυασμό με τις εκπληκτικές μουσικές συνθέσεις του, παραδίδουν ένα μοναδικό μουσικό αποτέλεσμα.

Το album ξεκινά ονειρικά με το Voyage με guest vocalist τον Λουί Μποζόν, τον βετεράνο της γαλλικής ραδιοφωνίας. Η ηχογράφηση του έγινε στο Παρίσι, ενώ η μουσική ηχογραφήθηκε στην Αθήνα με την Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ.

Το πρώτο κομμάτι που ξεχώρισε είναι το Arco Iris, η electro bossa nova με τα φωνητικά της Μιράντας Βερούλη. Ταξίδι με τους ήχους του Nikko Patrelakis σε όλα τα ζεστά καλοκαίρια της ζωής μας.

Στις πιο δυνατές στιγμές του Echo αναμφισβήτητα ανήκει το pop electro Shortcut που ερμηνεύει μοναδικά ο Κωνσταντίνος Βήτα , ο αγαπημένος καλλιτέχνης του Νίκου, αλλά και το ομώνυμο κομμάτι Echo που είναι αφιερωμένο στα χρόνια των dancefloor και των club.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης live στο Σταυρό του Νότου Plus
09.01.2017 12:55
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, κρατώντας τα δικά τους κλειδιά από την “πόρτα” της Κρητικής Μουσικής, ανεβαίνουν στην Αθήνα, τα Σάββατα 14, 21 & 28 Ιανουαρίου, για τρεις μουσικές παραστάσεις στο Σταυρού του Νότου Plus!
Επτά τραγούδια βγήκαν βόλτα μες τη νύχτα: Ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Ιανό
28.04.2016 14:51
Δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές θα μας χαρίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης στον ΙΑΝΟ, στις 21 και 28 Μαΐου 2016.
Μουσικές χωρίς σύνορα: Ο Μιχάλης Χόιπελ και ο Mario Häring στο Ωδείο Αθηνών
31.03.2016 15:05
Στην ιστορική αίθουσα «Άρης Γαρουφαλλής» του Ωδείου Αθηνών του αρχαιότερου εκπαιδευτικού Ιδρύματος της χώρας, οι νέοι, καταξιωμένοι μουσικοί, ο βιολοντσελίστας Μιχάλης Χόιπελ και ο πιανίστας Mario Häring, θα ερμηνεύσουν την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, ένα αξιόλογο και σπάνιο πρόγραμμα μουσικής δωματίου.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Ο Γιάννης Μήτσης και ο Νίκος Μεργιαλής στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
22.03.2016 10:28
Ο Γιάννης Μήτσης, πρώην μέλος στα Ξύλινα Σπαθιά, και ο Νίκος Μεργιαλής από τους Μουσικούς Ιχνηλάτες, ανταμώνουν στην σκηνή του ΓΥΑΛΙΝΟ UP STAGE την Πέμπτη 24 Μαρτίου.