Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Love letters το Χάος: H επιλεχθείσα πρόταση του Curatorial Open Call στο Metamatic TAF

Love letters το Χάος: H επιλεχθείσα πρόταση του Curatorial Open Call στο Metamatic TAF

Το Metamatic TAFπαρουσιάζει την έκθεση με τίτλο “Love letters to Χάος”, που αποτελεί την πρόταση που κέρδισε το ετήσιο Curatorial Open Callτου Metamatic TAFκαι διαρκεί έως και τις 23 Ιουνίου 2013.

 

Η έκθεση Love Letters to ΧΑΟΣ, σαν άλλο μεταμοντέρνο ερωτικό μανιφέστο, διευρύνει την προβληματική της σε θέματα που συνθέτουν την έννοια του έρωτα σήμερα, η οποία χαρακτηρίζεται από μια συνεχή απομάκρυνση των δύο υποκειμένων της ερωτικής ένωσης μέσα σ’ έναν κόσμο γεμάτο με νέα υποκατάστατα του ερωτικού αντικειμένου που συναποτελούν όλα μαζί τη σύγχρονη ερωτική εμπειρία.

 

Συμμετέχουν: 

Marili Andre, Αλέξης Βλάχος, Ευαγγελία Δημητρακοπούλου, Ευνομία Δημητριάδου, GRANA-ZEI (Κωνσταντίνος Μπιλιούρης, Άλκης Παπαϊωάννου), Λένα Κούβελα (Deconstructive Daisies), Μαρίκα Κωνσταντινίδου, Ζωρζέτ Λαγού, Ηλιοδώρα Μαργέλλου, Αθηνά Τριανταφύλλου , Θάνος Τσάκωνας, Νίκη Χατζηόλου (Deconstructive Daisies), Βέρα Χοτζόγλου

 

Επιμέλεια: Βασιλεία Κάγκα και Κατερίνα Στάμου

Σχετικές ειδήσεις
Η ομάδα Driewieler Collectief στο metamatic:taf
22.08.2016 15:39
To metamatic:taf συνεχίζει το πρόγραμμα δράσεων CTRL+T σε επιμέλεια των METASITU με τη συμμετοχή της Driewieler Collectief. Το project της ομάδας Driewieler Collectief αποτελεί έργο εν εξελίξει που ξεκίνησε στα δωμάτια του metamatic:taf στις 18 Αυγούστου 2016 και θα ολοκληρωθεί με μια performance στην γκαλερί του metamatic:taf στις 16 Σεπτεμβρίου.
Are We Moving?: ομαδική έκθεση στο metamatic:taf
22.06.2016 15:41
To metamatic:taf ανακοινώνει την καλοκαιρινή έκθεση Are we Moving?, σε επιμέλεια των METASITU, καλλιτεχνικών διευθυντών του metamatic:taf, η οποία εγκαινιάζεται την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 στις 20.30.
Οι Arhi.tek & Privateprint στο CTRL+T του metamatic:taf
15.06.2016 15:42
To metamatic:taf συνεχίζει το πρόγραμμα δράσεων CTRL+T σε επιμέλεια των METASITU, καλλιτεχνικών διευθυντών του metamatic:taf, με τη συμμετοχή των Arhi.tek & Privateprint και το project τους Everything you always wanted to know about your neighbour but were afraid to ask. Το project θα παρουσιαστεί στο metamatic:taf για μια ημέρα, στις 22 Ιουνίου στις 18.00.
CTRL + T: Η Therese Steele στο metamatic:taf
25.02.2016 15:03
Το metamatic:taf συνεχίζει το νέο πρόγραμμα δράσεων του CTRL+T με το open studio της Therese Steele. Το εν εξελίξει project της Therese Steele θα είναι ανοιχτό στο κοινό από την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 και θα ολοκληρωθεί με μια performance τη Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 20.30.
Letters to the Mayor - Athens:  από το Storefront for Art and Architecture και το metamatic:taf
17.02.2016 10:25
Το metamatic:taf σε συνεργασία με το Storefront for Art and Architecture της Νέας Υόρκης παρουσιάζουν το project Letters to the Mayor: Athens που θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο του metamatic:taf στο Μοναστηράκι από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου 2016.