Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Mechanical Parts Inside live στο 7sins

Mechanical Parts Inside live στο 7sins

Ήρθε η στιγμή για το πρώτο LIVE των Mechanical Parts Inside, της alternative πλουραλιστικής μπάντας που εξορμά από τη Λαμία, με πρωτότυπη μουσική και πρωτότυπο αγγλικό στίχο, να κατακτήσει τον κόσμο(Why not?!).

 

Πού; Στο 7SINS. Πότε; Την Κυριακή 2 Ιουνίου. Οι πόρτες ανοίγουν από τις 20:00. Γιατί; Γιατί θα μπορέσετε να ακούσετε για πρώτη φορά το πρώτο άλμπουμ που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσουν οι M.P.I. στα μέσα του Ιούνη.

 

Λίγη ιστορία

Η μπάντα σχηματίστηκε το 2011 και κάθε ένα από τα μέλη έφερε μαζί του τις δικές του επιρροές . Έτσι, το αποτέλεσμα του track list που ολοκληρώνει το album και θα λανσαριστεί στα μέσα Ιουνίου είναι ένα συνονθύλευμα από ακούσματα και νέους ήχους, original, με ιδιαίτερη έμφαση στα φωνητικά της Χριστίνας Κρουστάλλη.

Οι Mechanical Parts Inside αποτελούνται από τους: Χριστίνα Κρουστάλλη, φωνητικά Γιάννης Κωσταρίκας, πλήκρα Αλέξης Αρναούτογλου, κιθάρα Πάνος Επισκόπου, μπάσο Δημήτρης Κωσταρίκας, drums, audio engineering

 

Mechanical Parts Inside Facebook Fanpage https://www.facebook.com/mechanicalpartsinside Youtube: http://www.youtube.com/user/mechpartsinside @Twitter https://twitter.com/mechpartsinside My space: http://www.myspace.com/mecpartsinside Soundcloud: https://soundcloud.com/mechanicalpartsinside

Σχετικές ειδήσεις
Η Χριστίνα Παπαδοπούλου και η Ζωή Βεργάκη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
18.10.2016 15:51
"Δυο κόσμοι διαφορετικοί", η Χριστίνα Παπαδοπούλου, ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και λαουτιέρισσα και η Ζωή Βεργάκη, ερμηνεύτρια και στιχουργός, συναντιούνται για να ενώσουν "Τα Αντίθετα" σηματοδοτώντας το ξεκίνημά τους μαζί, από τη μουσική σκηνή του Γυάλινου – Up Stage, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.
Christina Golia & Blue Quartet live στο Faust
20.05.2016 12:05
Η Χριστίνα Γκόλια με τη μελωδική φωνή της, σε ένα ξεχωριστό live τη Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Faust, συντροφιά με τους Blue Quartet.
Η Χριστίνα Μαρία Λαζάρου live στο Passport Art
07.04.2016 10:13
Το Passport Art φιλοξενεί την Χριστίνα Μαρία Λαζάρου, η οποία θα ανέβει στη σκηνή με ένα καινούριο πρόγραμμα, το Σάββατο 9 Απριλίου 2016.
Τα Δανεικά Παπούτσια της Χριστίνας Μαξούρη στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής
26.01.2016 12:34
Με οδηγό τη φωνή, η Χριστίνα Μαξούρη φορά ξανά τα «Δανεικά της Παπούτσια» κι επιστρέφει στις 29 και 30 Ιανουαρίου 2016 στην Κομοτηνή με την Μαρία Παπαγεωργίου.
Δανεικά Παπούτσια, με τη Χριστίνα Μαξούρη στο αβγό
04.01.2016 14:32
Η μουσική παράσταση Δανεικά Παπούτσια με τη Χριστίνα Μαξούρη έρχεται στο «αβγό» το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016.