Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Νέος Tarantino!

Νέος Tarantino!
Τον Οκτώβρη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της καινούργιας ταινίας του αγαπημένου σκηνοθέτη Quentin Tarantino. Μετα την επιτυχία της τελευταίας του ταινίας, Death Proof  ο Tarantino ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στην μεγάλη οθόνη.

Η ένατη κατά σειρά ταινία του πολυβραβευμένου εκκεντρικού σκηνοθέτη θα έχει τίτλο Inglorious Bastards
και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ Καννών τον Μάϊο του 2009.

Η καινούργια ταινία θα μας μεταφέρει στην περίοδο του Β Παγκόσμιου πολέμου, με έναν τρόπο που μόνο ο ίδιος ξέρει και το έχει αποδείξει σε όλες τις ταινίες του.

Φήμες επίσης λένε ότι τον πρωταγωνιστικό ρολο της ταινίας θα ενσαρκώσει ο Βrad Pitt.

Σχετικές ειδήσεις
Μεγάλο Βραβείο για το «Άφτερλωβ» του Στέργιου Πάσχου στο Βέλγιο
23.02.2017 14:15
Το «Άφτερλωβ» του ταλαντούχου Έλληνα σκηνοθέτη Στέργιου Πάσχου, μετά το βραβείο καλύτερης ταινίας από την Επιτροπή Νέων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο κατακτά μια ακόμη σημαντική διάκριση -στο Βέλγιο αυτή τη φορά- αποσπώντας το σημαντικό βραβείο Cineuropa της Επιτροπής Νέων στο Φεστιβάλ της Μονς.
Παγκόσμια πρεμιέρα της ελληνικής ταινίας «Άφτερλωβ» στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο
14.07.2016 14:04
Η ταινία «ΑΦΤΕΡΛΩΒ» (AFTERLOV), του Έλληνα σκηνοθέτη Στέργιου Πάσχου, επιλέχθηκε για την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διαγωνιστικό Τμήμα Νέων Σκηνοθετών του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο.
The Bachelor: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντώνη Σωτηρόπουλου
08.07.2016 12:29
Μέσα από απίστευτες διαδρομές δύο μηνών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και κάπου ...ενδιάμεσα, ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες τα γυρίσματα της ταινίας «The Bachelor», σε σκηνοθεσία του νέου και πολλά υποσχόμενου, Αντώνη Σωτηρόπουλου.
Άλλος δρόμος δεν υπήρχε, του Σταύρου Ψυλλάκη στο Poems ‘n Crimes
07.07.2016 15:12
Την Τέταρτη 13 Ιουλίου 2016, θα γίνει προβολή της ταινίας του Σταύρου Ψυλλάκη «Άλλος δρόμος δεν υπήρχε», στο Art Bar Poems ‘n Crimes των Εκδόσεων Γαβριηλίδης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη.
1st Mediterranean Surf Contest – The Recap: Πρεμιέρα της ταινίας στο Kitty Cat
11.04.2016 13:30
Την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 ώρα 20:30, θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του 1st Mediterranean Surf Contest, στο γνωστό μας Kitty Cat, στο Σύνταγμα.