Ο Ιανός μας καλεί και τον Ιούνιο σε πλήθος εκδηλώσεων (παρουσιάσεων βιβλίων, cd και ομιλιών και συναυλιών και εκθέσεων).

 

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/6, ΩΡΑ 22:00

ALEJANDRO DIAZ

«NOCHE DE MUSICA LATINOAMERICANA…ENTRE AMIGOS …»

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

7 μουσικοί από το Περού, την Βολιβία, το Μεξικό και την Αργεντινή ανταμώνουν σε μια βραδιά με τραγούδια της Λατινικής Αμερικής. Tonadas, cuecas, huaynos, chacareras, boleros, sones και cumbias.

Παίζουν οι μουσικοί: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, MARTHA MORELEON, PEDRO FABIAN, HERMAN MAYR, OSCAR POZO RAMOS, JAVIER RICO, JORGE LUIS, CARRERA ZAPATA ΚΑΙ Ο ALEJANDRO DIAZ.

Είσοδος: 7€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 5€. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από τo ianosradio.gr

ΔΕΥΤΕΡΑ 3/6, ΩΡΑ 12:00

ΘΟΔΩΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ CD

“ΟΔΥΣΣΕΙΑ”, Backstage Productions. Πρόκειται για την πρωτότυπη μουσική σύνθεση της θεατρικής παράστασης “Οδύσσεια” που παρουσιάστηκε την περίοδο 2012?2013 στο Εθνικό Θέατρο και στο Piccolo Teatro Di Milano σε σκηνοθεσία ROBERT WILSON.

Για τον Θοδωρή Οικονόμου και τον νέο του δίσκο θα μιλήσει η Μαρία Χούκλη δημοσιογράφος, οι συντελεστές της παράστασης, φίλοι και συνεργάτες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3/6, ΩΡΑ 18:00

ΜΑΡΚΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ, εκδόσεις Νεφέλη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3/6, ΩΡΑ 20:00

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤ, εκδόσεις Πατάκη. Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας ΜΑΡΙΑ ΓΑΒΑΛΑ. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ.

 

ΤΡΙΤΗ 4/6  ΩΡΑ 18:00

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΕΥΘΥΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, εκδόσεις Οσελότος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ συγγραφέας και ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΟΒΙΑΣ συγγραφέας.

ΤΡΙΤΗ 4/6  ΩΡΑ 20:00

ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΤΖΙΜΑΚΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ, εκδόσεις Μελάνι. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΥΣΣΑΣ δημοσιογράφος. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με επιλογές από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της ποιήτριας καθώς και αγαπημένα τζαζ στάνταρντς.

Στο πιάνο ο ΜΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5/6, ΩΡΑ 18:00

ΣΑΧΑΡ ΝΤΕΛΙΤΖΑΝΙ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΖΑΚΑΡΑΝΤΑΣ, εκδόσεις Παπαδόπουλος. Η συγγραφέας επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα και έρχεται κοντά μας για να μας μιλήσει για το έργο της.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5/6, ΩΡΑ 20:00

ΑΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ?ΓΙΩΤΑΚΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΖΩΗ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ, εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη. Την παρουσίαση θα κάνει η συγγραφέας και μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός ΦΑΝΗ ΓΕΜΠΤΟΥ. Στο πιάνο θα βρίσκεται η σολίστ ΧΛΟΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ. Τη συζήτηση θα συντονίζει η κειμενογράφος και αναγνώστρια ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΓΚΑΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ.

 

ΠΕΜΠΤΗ 6/6  ΩΡΑ 20:00

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΚΟΣ & ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΠΕΠΕΛΑΣΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ CD

“MUSIC DIALOGUES”. Θα μιλήσουν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΤΗΣ κριτικός ? ιστορικός της μουσικής, ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΕΣΤΗ ηθοποιός, Λάκης Κομνηνός ηθοποιός, ΝΑΝΤΙΑ ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗ γραφικές τέχνες. Στο μουσικό μέρος θα είναι: Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΠΕΠΕΛΑΣΗ ψυχολόγος και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΚΟΣ μουσικός.

Είσοδος ελεύθερη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/6, ΩΡΑ 21:30

ΜΑΡΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΟΥ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

«Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ»…

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Συμμετέχουν: ο βαρύτονος ΗΛΙΑΣ ΤΗΛΙΑΚΟΣ και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΕΝΤΖΗ. Σκηνική επιμέλεια: ΝΑΝΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΟΥ.

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo ianosradio.gr. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30. Είσοδος: 10€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 6€

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/6, ΩΡΑ 12:00

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΙΑΝΟΣ

Ψαροσουπίτσα 2, εκδόσεις Ψυχογιός. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ θα μας ταξιδέψει στις σελίδες του ολοκαίνουριου βιβλίου του για να ζήσουμε μια καλοκαιρινή περιπέτεια. Για παιδιά από 4 ετών. Είσοδος ελεύθερη. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του ΙΑΝΟS CAFE.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/6, ΩΡΑ 15:00

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “ΜΙΚΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ”

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ, εκδόσεις Παπαδόπουλος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΟΣ, όπως και μαθητές και μαθήτριες των σχολείων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «ΜΙΚΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ».

Συντονίζει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ εκπαιδευτικός. Για μικρούς και μεγάλους. Είσοδος ελεύθερη. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του ΙΑΝΟS CAFE.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/6, ΩΡΑ 21:30

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ & ΛΗΤΩ ΘΩΜΟΥ

“METAMORPHOSIS”

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο Σπύρος Κοντός στο όμποε και η Λητώ Θώμου στο πιάνο, παρουσιάζουν για πρώτη φορά στον Ιανό τον δίσκο “METAMORPHOSIS”. Μια συναυλιακή παρουσίαση με τη συνδρομή των σημαντικών ομιλητών ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΤΗ και ΜΙΛΤΟΥ ΛΟΓΙΑΔΗ και τις συνθέσεις των: ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΝΑ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΚΚΟΡΗ, ΜΗΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ ΤΡΑΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ.

Είσοδος ελεύθερη. Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από τo ianosradio.gr. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10/6, ΩΡΑ 20:30

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Γ. ΣΠΥΡΑΚΗΣ (ΘΕΣΒΙΟΣ)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΠΟΡΦΥΡΕΝΙΟ ΧΙΤΩΝΙΟ, εκδόσεις ΙΑΜΒΟΣ. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ΡΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΠΛΙΑΝΗ. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συμμετέχουν οι μουσικοί: ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΛΛΙΑ τραγούδι, ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΠΠΟΣ τραγούδι, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΛΙΣΗΣ πιάνο τραγούδι, ΠΑΝΟΣ ΜΑΛΑΧΙΑΣ ηλεκτρική κιθάρα, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΤΑΣ κλασική κιθάρα.

ΤΡΙΤΗ 11/6, ΩΡΑ 20:00

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ, Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ, εκδόσεις Παπαζήση.

ΤΡΙΤΗ 11/6, ΩΡΑ 22:00

ΤΑ ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Στο πλαίσιο της ομαδικής εικαστικής έκθεσης με τίτλο “ΤΑ ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ”, βασισμένης στο ομότιτλο βιβλίο του ΣΩΤΗΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο ΙΑΝΟS, η Μικρή Άρκτος και οι εκδόσεις Πατάκη προσκαλούν την IΡΙΔΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ επιμελήτρια της έκθεσης, τον ΣΩΤΗΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ συγγραφέα του βιβλίου, τον ΝΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ σκηνοθέτη της ταινίας και τον ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ συνθέτη της μουσικής για την ταινία, σε μια συνομιλία για την Αθήνα και τα οπωροφόρα της. Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας του ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ «ΤΑ ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ». Με την υποστήριξη της FEEL GOOD ENTERTAINMENT.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/6  ΩΡΑ 18:00

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΑΡΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΛΕΛΕΚΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ, εκδόσεις Παπαζήση.Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ΘΕΜΟΣ ΣΤΟΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ  Πρέσβης επί Τιμή, ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ Δημοσιογράφος-Βουλευτής του ΚΚΕ, ΠΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ Δημοσιογράφος. Τραγουδά η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΕΤΣΟΥ φοιτήτρια. Αποσπάσματα θα διαβάσει, η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ φοιτήτρια. Θα συντονίζει ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΛΟΔΗΜΑΣ Δημοσιογράφος?Συγγραφέας μέλος Ε.Ε.Λ. Μουσική επένδυση ? πιάνο, ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΚΑΡΑ φοιτήτρια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/6, ΩΡΑ 20:00

«ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ;»

ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Με θέμα «Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ;» η ΣΟΦΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ συνομιλεί με τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΣΑΡΔΕΛΗ π.Γεν. Διευθυντή του ΟΔΔΗΧ (Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους) 1999?2004 και τον ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗ δικηγόρο?δημοσιογράφο.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το ianos.gr/radio.

ΠΕΜΠΤΗ 13/6  ΩΡΑ 20:00

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΡΑΚΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΤΑ ΗΡΑΝΘΕΜΑ ΘΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ εκδόσεις Ψυχογιός. Για το βιβλίο θα μιλήσει η ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ συγγραφέας?δημοσιογράφος.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/6  ΩΡΑ 20:00

ΝΙΚΟΣ ΔΗMΟΥ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Οι εκδόσεις Πατάκη και ο ΙΑΝΟS με αφορμή το βιβλίο ΜΙΛΩΝΤΑΣ Μ’ ΕΝΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ του ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ διοργανώνουν μια δημόσια συζήτηση του συγγραφέα με την ΣΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6  ΩΡΑ 12:00

ΛΙΑΝΑ Α. ΚΑΛΛΙΕΡΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΆΝΔΡΑΣ. Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ, εκδόσεις Πατάκη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ Συγγραφέας, ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ Διευθυντής Παθολογικού Τμήματος Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ, Δικηγόρος? Συγγραφέας, ΆΝΝΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ Καθηγήτρια Φιλοσοφίας

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/6  ΩΡΑ 20:00

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5

«ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ»

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Το ενημερωτικό ραδιόφωνο από μέσο επικοινωνίας, μέσο ψυχαγωγίας;

Ποιος ο ρόλος του στην Ελλάδα της κρίσης και κατά πόσο συμβάλλει στην ανάδειξη των πολιτικών ζητημάτων;

Συζήτηση του ρ/σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ για το ενημερωτικό ραδιόφωνο στην Ελλάδα της κρίσης.

ΤΡΙΤΗ 18/6  ΩΡΑ 20:00

ΓΚΡΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΤΟ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗ, εκδόσεις Ίτανος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ΜΙΤΣΗ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ Διδάκτωρ Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών συγγραφέας και ΤΖΙΝΑ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ Δημοσιογράφος Αθήνα 984.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/6 ΠΕΜΠΤΗ 20/6 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/6  ΟΛΟΗΜΕΡΟ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2013

ΚΑΝΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΓΙΝΕ Η ΓΙΟΡΤΗ!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής σε συνεργασία με τον IANO παρουσιάζουν, στηρίζουν, δημιουργούν και γιορτάζουν τη μουσική σε ένα τριήμερο ολοήμερων εκδηλώσεων, πάνω στην νέα ιδέα “ΚΑΝΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΓΙΝΕ Η ΓΙΟΡΤΗ!».

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο www.ianos.gr και www.europeanmusicday.gr

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/6  ΩΡΑ 20:30

5 Νεοι Αποφοιτοι τησ Α.Σ.Κ.Τ.  στην IANOS ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης με διπλωματικές εργασίες από 5 νέους απόφοιτους της ΑΣΚΤ, με θέμα το Σώμα. Συμμετέχουν οι: Εβίτα Γαβριήλ, Σοφία Γρηγοριάδη, Ιωάννης Πολιτόπουλος, Γιώργος Σαμψωνίδης, Πηγή Σπυράτου.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μικρή Άρκτος. Επιμέλεια: Ίρις Κρητικού

ΤΡΙΤΗ 25/6  ΩΡΑ 20:00

ΙΣΜΗΝΗ ΜΠΑΡΑΚΛΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΑ GUCCI ΣΤΟ… ΤΑΓΑΡΙ, εκδόσεις Μίνωας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/6  ΩΡΑ 20:00

ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ο ΑΝΤΑΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ συζητά με τον γνωστό συγγραφέα ΛΕΟΝΑΡΔΟ ΠΑΔΟΥΡΑ με αφορμή το βιβλίο του Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Θερβάντες.