Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

«Κατά τον δαίμονα εαυτού» , στο Βρυσάκι

«Κατά τον δαίμονα εαυτού» , στο Βρυσάκι

Ο χώρος Τέχνης και Δράσης «Βρυσάκι» στην Πλάκα παρουσιάζει την παράσταση «Κατά τον δαίμονα εαυτού» την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 22.30 και την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 21.00.

 

 

 

Δυο γυναίκες. Δυο διαφορετικά πρόσωπα. Ένας εαυτός. Μια ψυχή. Κάτι τις ενώνει. Είναι, όμως, πιο δυνατό από αυτό που τις χωρίζει; Μια υπαρξιακή διαμάχη εκτυλίσσεται επί σκηνής.

 

 

Κατηγορίες και επιλογές μιας ολόκληρης ζωής , ζωντανεύουν μέσα από έναν εσωτερικό διάλογο. Από πότε οι σκιές κινούνται αυτόνομα και δικάζουν τους δημιουργούς τους;

 

 

 

Συντελεστές:

 

Σκηνοθεσία: Ασλανίδη Ιφιγένεια

 

Ερμηνεύουν :

 

Μαριόγλου Πόλυ

 

Ασλανίδη Ιφιγένεια

 

Θεοχαράκης Νίκος

 

Γλύμπη Μαρία

 

Αθανασιάδη Ευάνθη

 

Σχετικές ειδήσεις
Τo Βιβλίο του Εαυτού μου, σε σκηνοθεσία Χρήστου Πασσαλή στο Bios
20.12.2016 12:59
O Χρήστος Πασσαλής, μέλος της ομάδας Βlitz, και σε συνεργασία με τους Eλένη Βεργέτη, Νίκο Φλέσσα και Βάσια Ατταριάν, επιχειρεί να στήσει από τις 7 Ιανουαρίου στο Βiοs μια ιδιαίτερη παράσταση/περφόρμανς χωρισμένη σε κεφάλαια με το γενικό τίτλο «Το Βιβλίο του εαυτού μου».
Φιλοκτήτης, του Γιάννη Ρίτσου για λίγες παραστάσεις στο Βρυσάκι
30.08.2016 13:49
Η Σίσσυ Παπαθανασίου συναντά τον Ένκε Φεζολλάρι και μας παρουσιάζουν τον Φιλοκτήτη του Γιάννη Ρίτσου: η παράσταση που παρουσιάστηκε στο «ELAIώNAS Festival 2016» και, στη συνέχεια, ταξίδεψε στο Φεστιβάλ Βόλου και στο Bουκουρέστι στο UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice, έρχεται στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: από τις 5 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 8 μόνο παραστάσεις.
Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα (reloaded): παράταση παραστάσεων στο Βρυσάκι
01.07.2016 10:45
Μέχρι τις 27 Ιουλίου, η Μπερνάρντα Άλμπα θα υποδέχεται το κοινό στο σπίτι της: η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, το ασφυτικό καλοκαίρι του 2015, επέστρεψε ανανεωμένη στο Βρυσάκι, Χώρο Τέχνης & Δράσης και –λόγως επιτυχίας- συνεχίζει και τον Ιούλιο: κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη.
Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα (reloaded) ξανά στο Βρυσάκι
20.05.2016 10:46
Η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, το ασφυτικό καλοκαίρι του 2015, επιστρέφει τον Ιούνιο στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα θα ανοίξει την πόρτα του για τον Ιούνιο, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη.
Μαύρο Γιασεμί, της Μαρίας Μαραγκουδάκη στο Βρυσάκι
02.02.2016 09:58
Το Βρυσάκι φιλοξενεί το έργο της Μαρίας Μαραγκουδάκη, με τίτλο Μαύρο Γιασεμί, για λίγες παραστάσεις από τις 6 Φεβρουαρίου 2016.