Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Jamming Funkers για ένα live στο Half Note Jazz Club

Οι Jamming Funkers για ένα live στο Half Note Jazz Club

Οι Jamming Funkers εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note, την Παρασκευή 31 Μαΐου, παρουσιάζοντας ένα δυναμικό μουσικό πρόγραμμα με funk, pop, soul αλλά και ανεξάντλητες rock διαθέσεις...

 

 Γνωστά και αγαπημένα τραγούδια ξένων καλλιτεχνών όπως οι: Christina Aguilera, Anastacia, Alicia Keys, Jamiroquai, Beyonce, Pink κ.ά. μας ταξιδεύουν σε μια -διαφορετική από τα συνηθισμένα- μουσική βραδιά, παρουσιάζοντας και τις δικές τους δημιουργίες ...

 

 Το σχήμα αποτελείται από μουσικούς με όρεξη και κέφι για δημιουργία με υψηλές απαιτήσεις και νέες προοπτικές για τα ελληνικά δρώμενα. Δημιουργήθηκε από τον Πλάτωνα που μαζί με τον Ερρίκο το 2010, κάλεσαν την Ιώ, τον Σπύρο και την Όλγα, που πλέον αποτελούν τους Jamming Funkers. Έχουν παρουσιαστεί σε φεστιβάλ και γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας.

 

 Πρόσφατα κέρδισαν την καρδιά των ακροατών στο μουσικό διαγωνισμό Red Bull Bedroom Jam όπου ήρθαν πρώτοι με το τραγούδι τους Hardcore Candy!!!

 

 Πλάτων Παπαδημητρίου: κιθάρα

 Ερρίκος Σπηλιωτόπουλος: μπάσο

 Ιώ Νικολάου: φωνή

 Σπύρος Τσοπελάκος: τύμπανα

 Όλγα Γαλανάκη: πλήκτρα

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μάκης Αμπλιανίτης στο Half Note Jazz Club
26.01.2017 16:40
Ο κορυφαίος κιθαρίστας-συνθέτης Μάκης Αμπλιανίτης θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ “URANOS” στη σκηνή του Half Note Jazz Club, σ’ έναν απόλυτα ταιριαστό χώρο όπου έχει παρουσιάσει και τις προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές.
Ο Ψαραντώνης live στο Half Note Jazz Club
04.01.2017 14:34
Πάντα συναρπαστικά είναι τα μουσικά ταξίδια που κάνουμε με τον σπουδαίο λυράρη Ψαραντώνη. Στις νέες του εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club, ο κορυφαίος εκφραστής της Κρητικής παράδοσης θα μας παρασύρει από Παρασκευή 13 έως Δευτέρα 16 Ιανουαρίου «Εκειά που σμίγουν οι καιροί». Με τη θεϊκή του λύρα και τη χαρακτηριστική φωνή του θα μας πάει σε ταξίδια αρχέγονα. Στο πλευρό του η Νίκη Ξυλούρη στο τραγούδι, ο Λάμπης Ξυλούρης στο ούτι και ο Γιάννης Παξιμαδάκης στο λαούτο.
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Ο Boo Boo Davis live στο Half Note
28.03.2016 15:35
Ο αυθεντικός Mississippi blues καλλιτέχνης Boo Boo Davis επιστρέφει στην Ελλάδα με περισσότερες εικόνες και ήχους του Δέλτα, φυσικά στην σκηνή του Half Note Jazz Club!